Τελευταίες Ειδήσεις

Η καθυστέρηση στην αξιολόγηση των φακέλων και το µεγάλο ζήτηµα που έχει ανακύψει σχετικά µε τις µεταβιβάσεις, καθιστά αναγκαία την παράταση µέχρι τέλη Ιουνίου για τις δηλώσεις ΟΣ∆Ε για όσους αιτήθηκαν ένταξη στο Μέτρο των Νέων Γεωργών τον περασµένο Νοέµβριο.

Η αξιολόγηση των φακέλων λήγει στις 16 Ιουνίου, το ΟΣ∆Ε κλείνει στις 15 Μαΐου, ενώ το σύστηµα των µεταβιβάσεων δεν έχει ακόµα ενεργοποιηθεί καθώς αναµένεται σχετική εγκύκλιος.Η αξιολόγηση των φακέλων λήγει στις 16 Ιουνίου, το ΟΣ∆Ε κλείνει στις 15 Μαΐου, ενώ το σύστηµα των µεταβιβάσεων δεν έχει ακόµα ενεργοποιηθεί καθώς αναµένεται σχετική εγκύκλιος.


Όπως τονίζει και η τοµεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων της Ν∆ Φωτεινή Αραµπατζή, µε σχετική ερώτησή της προς τον αρµόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου πρέπει «να δοθεί παράταση ειδικά γι’ αυτούς στις δηλώσεις ΟΣ∆Ε µέχρι τέλος Ιουνίου, προκειµένου να µην κινδυνεύσει να «τιναχθεί στον αέρα» χωρίς καµία υπαιτιότητα των υποψηφίων, η συµµετοχή τους στο αναπτυξιακό πρόγραµµα».

Υπενθυµίζεται ότι η αξιολόγηση των φακέλων λήγει στις 16 Ιουνίου, ενώ το ΟΣ∆Ε κλείνει στις 15 Μαΐου ως έχουν τα πράγµατα, ενώ το σύστηµα των µεταβιβάσεων δεν έχει ακόµα ενεργοποιηθεί καθώς αναµένεται σχετική εγκύκλιος.

Επισηµαίνεται εδώ ότι η εξέταση των προσφυγών θα ολοκληρωθεί εντός ενός µήνα, δηλαδή περίπου στις 20 Ιουλίου 2017, όταν όλοι οι υποψήφιοι Νέοι Αγρότες θα πρέπει να καταταγούν σε «∆ικαιούχοι», «Επιλαχόντες» και «Απορριπτόµενοι» και να ακολουθήσει η πληρωµή τους.

Το γεγονός αυτό επηρεάζει και τα Σχέδια Βελτίωσης, εφόσον το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θέλει να τα προκηρύξει όταν θα έχουν πάρει την α΄ δόση οι Νέοι. Άρα άκυρες όπως φαίνεται και υποσχέσεις ότι η πρόσκληση θα βγει µέσα στον Ιούνιο.

http://www.agronews.gr

 

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.