Τελευταίες Ειδήσεις

fotiaΈνα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα. Με διαφορά σχεδόν δύο ωρών σε δυο διαφορετικές περιοχές της Αττικής διερχόμενοι ενημέρωσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για δυο περιστατικά με φωτιά σε αυτοκίνητα.

«Αυτή η κυβέρνηση έχει αγαπήσει την λιτότητα, που θα της επιτρέψει να δώσει λεφτά σε αυτούς που αγαπάει περισσότερο» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιμόπουλο. Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε μια συνέντευξή του εφ΄όλης της πολιτικής ύλης τόνισε ότι πρώτη φορά μέσα στην κρίση οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατάφεραν να εκτινάξουν το κόστος της μισθοδοσίας στο Δημόσιο, ενώ παράλληλα μείωσαν τις κρατικές δαπάνες για τα δημόσια έργα, που δημιουργούν απασχόληση κι ενισχύουν τη ρευστότητα διαφόρων ταμείων. «Το δημόσιο δεν πλήρωνε τις οφειλές του για να μαζέψει λεφτά» τόνισε και πρόσθεσε ότι δημιουργήσαμε «ένα πολύ μεγάλο πλεόνασμα εις βάρος των ανθρώπων που το δημόσιο τους χρωστάει, εις βάρος των έργων, μόνο και μόνο για να έχει ένα απόθεμα η Κυβέρνηση ώστε οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να ενισχύουν κατά το δοκούν τους ανθρώπους που θεωρούν πελάτες τους»

«Δεν έγινε καμία συζήτηση για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών στην χθεσινή συνεδρίαση». Με αυτή την φράση ο Ροδόλφος Μορώνης διέψευσε κατηγορηματικά τα χθεσινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συζήτηση περί του αριθμού των αδειών στο ΕΣΡ την Δευτέρα και μάλιστα με εισήγηση για 4 ως 6 άδειες.

Tη συμβολή της Ιντερπόλ έχει ζητήσει η ΕΛΑΣ στην προσπάθεια να ξετυλίξει όσο γίνεται πιο άμεσα το νήμα των ληστειών σε δημόσια νοσοκοκομεία της χώρας.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι τα ιατρικά αυτά μηχανήματα, λόγω των σειριακών αριθμών που έχουν και που είναι καταχωρημένοι στα ελληνικά νοσοκομεία από τα οποία εκλάπησαν, κάποια στιγμή θα διατεθούν στη μαύρη αγορά του εξωτερικού.

Λύση στο θέμα της παραμονής έως 31.12.2017 των συμβασιούχων της καθαριότητας των δήμων στις θέσεις με παράλληλα καταβολή των δεδουλευμένων τους, δεσμέυθηκε εκ νέου ότι θα δώσει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, με θύμα μια 15χρονη.

Φάκελο με σφαίρες στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ήθελαν να στείλουν άγνωστοι, όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, θα διενεργούνται αύριο, Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, οι πλειστηριασμοί με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ, κατοικιών για τις οποίες το ύψος της επισπευδόμενης απαίτησης (δηλαδή το ποσό εγγραφής κατάσχεσης) είναι ίσο με ή μεγαλύτερο από 300.000 ευρώ.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.