Τελευταίες Ειδήσεις

Στην εκτίμηση ότι η έξοδος από τα μνημόνια δεν είναι καθαρή επιμένει η ΝΔ, υπενθυμίζοντας ότι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι και πολύχρονες και πολύ πιο ασφυκτικές, από αυτές άλλων κρατών-μελών που βγήκαν από τα μνημόνια.

Σήμερα ολοκληρώνεται και επισήμως το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) από το οποίο εκταμιεύθηκαν συνολικά 61,9 δισ. ευρώ σε διάρκεια τριών ετών.

Στο κόκκινο η αγωνία των υποψηφίων φοιτητών, για το πού θα κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μέσα Αυγούστου και το καλοκαίρι ακόμα καλά κρατεί.

LimenikoΣτα αμμώδη αβαθή στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο, προσάραξε το μεσημέρι το επιβατηγό οχηματαγωγό «Andros Jet».

Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2018 όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Οι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα εφάπαξ καταβολής ή πληρωμής του φόρου σε πέντε μηνιαίες δόσεις. Η πρώτη δόση του φόρου θα πρέπει να καταβληθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου και η τελευταία έως το τέλος Ιανουαρίου 2019.

Στο πλαίσιο και τις ενέργειες που οδήγησαν στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, αναφέρονται κυβερνητικές πηγές.

agia varvara dolofoniaΤις οικογενειακές τους διαφορές έλυσε πυροβολώντας τον ίδιο του το γιο, ένας 67χρονος άνδρας στην Αγία Βαρβάρα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.