fbpx
MENU
MENU
STAR Κεντρικής Ελλάδας
STAR Κεντρικής Ελλάδας
STARSPORTS.GR

Η Προεκλογική ομιλία της Α. Βεντούρη-Νασοπούλου στη Στυλίδα - «Είμαστε μαζί σας με πρόγραμμα και όρεξη για έναν καινούριο Δήμο»

vlcsnap 6706 12 03 02h53m40s580

Στην πλατεία της Στυλίδας πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική της ομιλία η επικεφαλής του Συνδυασμού ''Πρόοδος'', υποψήφια Δήμαρχος, Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασοπούλου.

Κάλεσμα στους Στυλιδιώτες, σε ένα μεγάλο ξεκίνημα για έναν καινούριο Δήμο, με νέα πρόσωπα και με καινοτόμες ιδέες, απηύθυνε η κ. Βεντούρη – Νασοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας έθεσε ως κύρια προτεραιότητα της την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ επεσήμανε πως ο συνδυασμός της αποτελείται από νέους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά για 1η φορά.

Στην ομιλία της αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανατολική Φθιώτιδα, παραθέτοντας το πρόγραμμα της με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος της κ. Βεντούρη- Νασοπούλου είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων και η οικονομική στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών, η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Στυλίδας, η ενίσχυση του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι», αλλά και η καθαριότητα της πόλης και των χωριών της περιοχής.

Διαβάστε ολόκληρη της ομιλία της κ. Αλεξάνδρας Βεντούρη-Νασοπούλου:

Είμαστε μαζί σας, με ειλικρίνεια, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά! Κάλεσμα απηύθυνε η γιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου στις Στυλιδιώτισες και τους Στυλιδιώτες, σε ένα μεγάλο ξεκίνημα για έναν καινούριο Δήμο, με νέα πρόσωπα και με καινοτόμες ιδέες, από την κεντρική πλατεία της Στυλίδας.
"Είμαστε απόψε εδώ μαζί σας, με ειλικρίνεια και εντιμότητα, με πρόγραμμα και όρεξη για δουλειά, με μεγάλη διάθεση προσφοράς, σε όλους τους συμπολίτες μας, στα μέρη που ζούμε και λατρεύουμε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν επιλέγουμε που θα γεννηθούμε. Επιλέγουμε όμως, που θα ζήσουμε και που θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Και εγώ επέλεξα την Ανατολική Φθιώτιδα....
Δε διαπραγματευόμαστε το μέλλον αυτού του τόπου και δεν αποσκοπούμε στην εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων. Όταν είμαστε όλοι εμείς μαζί, οι συνωμοσίες καταρρέουν".
Η κα Βεντούρη αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα της Ανατολικής Φθιώτιδας και το πρόγραμμά της:
"Να δώσουμε λόγο στους πολίτες, βελτιώνοντας το βιοτικό επίπεδο ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας μας. Με σεβασμό και αξιοπρέπεια, στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προστατεύουμε την πολύτεκνη οικογένεια και τους απαλλάσσουμε από τα Δημοτικά τέλη, ενώ τα ελαφρύνουμε στην τρίτεκνη.
Παρέχουμε οικονομικό βοήθημα για κάθε παιδί που αποκτά η οικογένεια από το 4ο και πάνω. Αυτό είναι το σωστό και το κάνουμε πράξη.
Ξέρω πολύ καλά, πως να ενισχύσουμε και να αναβαθμίζουμε το δικό μας ΚΥ Στυλίδας. Όπως και τα δικά μας περιφερειακά ιατρεία, σε όλα τα χωρία.
Και με ξέρετε πολύ καλά, πως δεν λέω παχιά λόγια και υπερβολές. Θέλω να
εξακολουθώ να σας κοιτάζω στα μάτια, από όποια θέση υπηρετώ, την επόμενη ημέρα.
Δημιουργούμε πρόγραμμα πρόληψης και σύστημα εποπτείας, για την τήρηση των κανόνων δημόσιας υγείας.
Η Βοήθεια στο σπίτι για εμάς δεν είναι απλά μια υπηρεσία, αλλά χρέος. Το οφείλουμε στα ηλικιωμένα άτομα, στα άτομα με χαμηλό εισόδημα, το οφείλουμε στους δικούς μας ανθρώπους.

Πρώτα από όλα η υγεία των δημοτών μας. Οι συνταγογραφήσεις των φαρμάκων, των εξετάσεων, οι εμβολιασμοί και οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου, είμαι έτοιμη να το κάνω πράξη.....
Από το νοικοκυριό μας ξεκινάνε όλα. Εμείς οι γυναίκες το ξέρουμε καλά. Για αυτό διατηρούμε πάντα καθαρή την πόλη και τα χωριά, πλένοντας συχνά, τους κάδους, τα πεζοδρόμια, τα πάρκα, τους δρόμους, και τις πλατείες, διασφαλίζοντας έτσι την δημόσια υγεία.
Δεν είμαι άνθρωπος του γραφείου, αλλά της πρώτης γραμμής, του δρόμου, του χωραφιού, της παραλίας και της γειτονιάς. Και να είστε βέβαιοι, πως δεν σκοπεύω να γίνω.

Η υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας κάλεσε της συνδημότισσες και τους συνδημότες της να πάνε την Δήμο μπροστά για την "Πρόοδο" της Ανατολικής Φθιώτιδας:
"Το αύριο του Δήμου μας, χρειάζεται αποφασιστικότητα και πάνω από όλα σωστό σχεδιασμό. Ό,τι ακριβώς διαθέτει σήμερα ο συνδυασμός μας. Ένας συνδυασμός που θα τιμήσει τους συμπολίτες μας, αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών ιδεολογιών, με ισχυρή κοινωνική αναφορά, εργατικούς, που το 95% ασχολούνται με τα κοινά για 1η φορά, για την «Πρόοδο» της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, χωρίς κάποιος να καθορίζει τις επιλογές μας. Μόνο εσείς, ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Διευρυμένου Δήμου Στυλίδας. Καλώ σε συστράτευση όλους εκείνους, που οραματίζονται έναν Δήμο, με στρατηγική διαμόρφωσης, μιας ξεχωριστής πολιτιστικής ταυτότητας, χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές.

Έναν Δήμο, που θα έχει ως κύρια προτεραιότητά του, την εξυπηρέτηση των πολιτών, που θα βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Που θα έχει νέους και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους. Όχι παλιούς που δεν έχουν επιδείξει κανένα έργο, σε ολόκληρη τη θητεία τους.
Για αυτό είμαστε εδώ, μαζί σας, με θέληση, να βαδίσουμε στέρεα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με στόχο τη νίκη στις δημοτικές εκλογές, τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Στον Δήμο μας, η εργασία, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση και η υγεία, πρέπει να θεωρούνται δικαίωμα. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε. Σταθείτε στο πλευρό μας, για να πάμε την πόλη και τα χωριά μας, ένα βήμα παραπέρα, να κάνουμε την αλλαγή που όλοι μας έχουμε ανάγκη.
Αλλαγή που ξεκίνησε, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, σύμφωνα με αυτά που είδαμε, ακούσαμε και μάθαμε, 4 μήνες τώρα, στις περιοδείες μας. Στεκόμαστε μαζί, ενωμένοι με κάθε πολίτη, με πίστη στις αξίες μας και ανιδιοτέλεια, χωρίς να υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω.
Ειλικρινά, αγαπητοί μου, ευχαριστώ κάθε έναν, που είναι εδώ σήμερα, με όλη μου
την καρδιά".

Ακολουθήστε το tvstar.gr στο Google

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις του tvstar.gr

Δείτε το ζωντανό πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας μέσα από το digitalstar.gr

LATEST

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΟ WEB TV

Slider
Slider
Slider

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Slider
Slider
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Slider