fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

Η ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού είναι απαραίτητη για να αλλάξει η αυτοδιοίκηση.

Όταν μάλιστα νέοι και σε ηλικία συνάνθρωποί μας επιλέγουν να συμμτέχουν στα κοινά και να δείχνουν διάθεση για δουλειά ακολουθώντας τα οράματά τους, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ελπιδοφόρο.
Ο Θύμιος Κυρίτσης είναι 30 ετών και μέσα από την επαγγελματική του ενασχόληση οραματίζεται λύσεις που χρειάζονται για να αλλάξει η εικόνα της πόλης. Το βιογραφικό του ξεκάθαρο όσο και ο στόχος της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Λαμία Περήφανη Πόλη με υποψήφιο δήμαρχο τον Θύμιο Καραϊσκο.

ΘΥΜΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ EINAI TO ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ

Ονομάζομαι Θύμιος Κυρίτσης και γεννήθηκα στις 06 Ιουλίου 1989 στην Λαμία. Είμαι το δεύτερο παιδί του Γεωργίου Κυρίτση και της Λαμπρινής Μπακογιάννη. Ο πατέρας μου, δραστηριοποιείται επαγγελματικά σαν Ξενοδόχος από το 1976 ενώ εργάστηκε παράλληλα και σαν Τοπογράφος Μηχανικός για περισσότερα από 30 χρόνια. Η μητέρα μου, εργάστηκε σε τεχνικά γραφεία ως σχεδιάστρια, μέχρι που διορίστηκε με διαγωνισμό σαν εργοδηγός του ΟΤΕ από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είμαι παντρεμένος από το 2017 με την Χαρά Γαλατάκη, πτυχιούχο φυσικοθεραπεύτρια, με καταγωγή από την Κύπρο.

Από μικρός έδειξα την έφεσή μου προς την μάθηση και στην ηλικία των 16 ετών κατάφερα να διακριθώ στα μαθηματικά, αφού προκρίθηκα στην 2η φάση του διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας όπου και κατέκτησα βραβείο για την 2η καλύτερη επίδοση στο Ν. Φθιώτιδας. Τελειώνοντας το σχολείο πήγα για σπουδές στο Swansea University της Ουαλίας από όπου αποφοίτησα ως Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό «ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ». Συνέχισα τις σπουδές μου στο ίδιο πανεπιστήμιο, έχοντας πάρει υποτροφία 75% και κατάφερα να τελειώσω το μεταπτυχιακό μου MSc in Civil Engineering επίσης με βαθμό «ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ».

Στη συνέχεια υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις Πεζοναυτών.

Από το 2012 απασχολούμαι επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ» με έδρα την Λαμία υπηρετώντας τον τουρισμό. Έχοντας αποκομίσει εμπειρίες και γνώσεις, αλλά και με την νεανική μου όρεξη, επιθυμώ να βοηθήσω στην ανάπτυξη του Τουρισμού της Λαμίας αλλά και του Ν. Φθιώτιδας.

Στα πλαίσια της κοινωνικής μου προσφοράς αλλά και έχοντας επιδείξει αγάπη προς τον αθλητισμό, είμαι μέλος στην Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας και πτυχιούχος Κριτής αγώνων αυτοκινήτου. Με τον ρόλο αυτό συνεισφέρω από το 2012 σε όλους τους τοπικούς αγώνες και στον εθνικό μας αγώνα, το Rally Acropolis. Επιπλέον, έχω συμμετάσχει και ως αγωνιζόμενος σε αγώνες KART και RALLY. Είμαι μέλος του Ορειβατικού συλλόγου Λαμίας και έχω συμμετάσχει σε ορειβατικές κατασκηνώσεις και εκδρομές της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχω πάρει μέρος σε ορεινούς και ασφάλτινους αγώνες δρόμου και ποδηλάτου, με σημαντικότερη επιτυχία την 2η θέση στον ποδηλατικό Γύρο Άνδρου.

Από τις παραπάνω συμμετοχές μου σε αγώνες και δράσεις ορισμένες είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Για παράδειγμα το 1ο Lamia Night Run με στόχο την οικονομική ενίσχυση στην Acionaid, το 1ο Lamia Drift & GP με στόχο την οικονομική βοήθεια των ορφανοτροφείων της πόλης, αλλά και οι δράσεις Wheeling 2 Help και Wheeling 2 Help vol2. είναι κάποιες από αυτές. Μέσω της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας ενισχύω τις δράσεις συλλόγων που βοηθούν ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες, φιλοξενώντας μέλη και συνεργάτες αυτών, όταν απαιτείται. Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας του Swansea.

Μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση, με ηθικότητα, ειλικρίνεια, σεβασμό και σκληρή δουλειά θα υπερασπιστώ τα δίκαια και τα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών. Κύριος στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις που με αγάπη και μεράκι έχω αποκομίσει από το επάγγελμά μου, ώστε να προωθήσω την Λαμία ως τουριστικό προορισμό. Η τουριστική αυτή ανάδειξη θα φέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στο Δήμο όσο και στους Δημότες του αφού θα προσελκύσει πόρους που είναι ικανοί να ανατρέψουν θετικά το κλίμα και την ψυχολογία των δημοτών, δίνοντας τους οικονομική αλλά και κοινωνική ευεξία και κάνοντας τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ που μένουν, επιχειρούν και εργάζονται στην Λαμία.

Ως θετικός άνθρωπος, λάτρης του καλού και του ωραίου, προσπαθώ πάνω από όλα να βελτιώνομαι ο ίδιος και να εμπνέω στους γύρω μου την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση.
Σλόγκαν μου η φράση: «Εχθρός του καλού, είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!».

ΕΥΘΥΜΙΟΣ Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Ξενοδόχος Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Σύμβουλος
Κοινότητας Λαμίας
Με τον Συνδυασμό του Θύμιου Καραϊσκου
ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.