Τελευταίες Ειδήσεις

1st diag 2017

Η διαδικασία συμμετοχής είναι η εξής:
• Κάνε Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook:  (αν δεν έχεις κάνει ήδη)
• Κάνε Like στην ακόλουθη δημοσίευση: και
• Κάνε Share (Κοινοποίηση) αυτή τη δημοσίευση στο χρονολόγιο σου:

Διάρκεια Διαγωνισμού
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017,στις 12.00 μ.μ. έως  Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στις 12.00 μ.μ.

Διεξαγωγή Κλήρωσης
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στις 12.00 μ.μ.
Θα αναδειχθούν 13 νικητές και 13 επιλαχόντες, μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης στην πλατφόρμα random.org.

 

1 elvetia
1o ΔΩΡΟ: 3ήμερο στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.
ΕΛΒΕΤΙΑ HOTEL (Αφορά 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα δίκλινο δωμάτιο. Η κράτηση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση). Zηνοπούλου 17, Καρπενήσι Ευρυτανίας Τηλέφωνο: 22370 80111
www.elvetiahotel.gr
1 elvvetia logo
2 gouriotis
2o ΔΩΡΟ: Βενζινοκίνητο Χορτοκοπτικό NAKAYAMA 2hp
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
Γεωργικά Εργαλεία & Μηχανήματα
Φίλωνος 57-59, Λιβαδειά Τηλέφωνο: 22610 29671
2 gouriotis logo
3 mprianis
3o ΔΩΡΟ: Γυναικείο Ρολόι LOISIR από ανοξείδωτο ατσάλι
ΜΠΡΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Κοσμηματοπωλείο
Καποδιστρίου 2, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 31320
 3 mprianis logo
4 laios
4o ΔΩΡΟ: Μπλούζα POLO
LAIOS - Fashion for men
Αβάντων 28, Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 22210 83876,
LAIOS - Fashion

4 laios logo
5 tweety logo
5o ΔΩΡΟ: Παιδικό Ποδήλατο ORIENT 12 inch
TWEETY - Κατάστημα Παιχνιδιών & Ποδηλάτων
Οπλ. Βόγκλη 11, Θήβα
Τηλέφωνο: 22620 25718
Tweety Παιχνιδια-Ποδηλατα
5 tweety logo
6 agniadis
6o ΔΩΡΟ: Ανδρική Αθλητική Φόρμα ADIDAS
ΑΓΝΙΑΔΗΣ SPORTS - Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Μπουφίδου 57, Λιβαδειά
Τηλέφωνο: 22610 26750
Αγνιάδης Σπορ

6 agniadis logo
7 stratos
7o ΔΩΡΟ: Τοστιέρα – Ψηστιέρα Akel AB680
STRATOS Home n’ style - Αφοι Γιουμούκη Ο.Ε.
6ο χλμ. Χαλκίδας – Αιδηψού, Νέα Αρτάκη
Τηλέφωνο: 22210 44367
www.e-stratos.gr
7 stratos logo
8 danai
8o ΔΩΡΟ:  Διακοσμητικό Βάζο
Κατάστημα Δανάη – Διακοσμητικά & Είδη Δώρων
Γεωργαντά 38, Λιβαδειά
Τηλέφωνο: 22610 80013
Δανάη
8 danai logo
9 kiteas
9o ΔΩΡΟ: Smart Watch MEDIA-TECH
ΚΥΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ – Τηλεπικοινωνιακό Υλικό
Βύρωνος 4, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 25858
Kyteas
9 kiteas logo
10 autopap
10o ΔΩΡΟ: Μπαταρία Αυτοκινήτου ARROW 55Ah
AUTO PAP A.E – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – ΦΑΝΟΠΟΙΪΑ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Τα πάντα για το Αυτοκίνητο
Περιφερειακή Οδός Θηβών – Λιβαδειάς, Θήβα
Τηλέφωνο: 801 3003 224
www.autopap.gr
10 autopap logo
11 paidikixara
11o ΔΩΡΟ: MONOPOLY Αυτοκρατορία Empire
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ - Κατάστημα Παιχνιδιών
Χατζοπούλου 27, Λαμία
Τηλέφωνο: 2231 031279
www.besttoys.gr
11 paidikixara logo
12 xormovas
12o ΔΩΡΟ: Μπάλα Μπάσκετ SPALDING
ΧΟΡΜΟΒΑΣ sport - Αθλητικά είδη
Βενιζέλου 13, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 25419
Xormovas Sports
12 xormovas logo
13 kriskaras
13o ΔΩΡΟ: Σετ Πατάκια Αυτοκινήτου
KRIS KARRAS - Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
Ανδρέα Παπανδρέου & Τάσου Ισαάκ, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 67468
www.kris-karras.gr
13 kriskaras logo
×
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1.    Η «STAR Α.Ε.», Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, που εδρεύει στο 4οχλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, (εφεξής καλούμενη Διοργανώτρια), διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, όπου θα διανεμηθούν δώρα μέσω κληρώσεως. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω των ιστοσελίδων του σταθμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής ή Συμμετέχοντες»). Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γονικής συγκατάθεσης. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στη STAR Α.Ε., τα μέλη της οικογένειας τους καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

3.    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τους εξής τρόπους:
Οποιοσδήποτε, Δικαιούμενος Συμμετοχής, που εισέρχεται στις διευθύνσεις www.tvStar.gr και www.starsports.gr,  έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τα δώρα, εφόσον κάνει:
•    Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook
•    Like στη δημοσίευση και
•    Share (κοινοποίηση) της δημοσίευσης στο χρονολόγιό του.

4.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας random.org, μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.

5.    Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

6.    Οι τυχεροί/τυχερές θα ενημερώνονται από τη δημοσίευση των ονομάτων που θα αναρτάται στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr. Οι βεβαιώσεις για τα δώρα θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού, από τα γραφεία της STAR Α.Ε.
(Πληροφορίες: 22310 46725 /  Καθημερινά: 12:30 – 13:30 & 19:00 – 20:00) 

7.    Οι τυχεροί/τυχερές θα πρέπει να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για τα δώρα  τους εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης των ονομάτων. Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών το δώρα θα παραλαμβάνουν οι επιλαχόντες. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή.

8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των τυχερών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι συμμετέχοντες, δια της υποβολής δήλωσης συμμετοχής συναινούν ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα για τη δημοσίευση του ονόματός τους ή για τη χρήση του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τη Διοργανώτρια απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια, ή σχετικές προωθητικές ενέργειες που πρόκειται να διεξαγάγει η ίδια. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

9.    Η Διοργανώτρια τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της κλήρωσης ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση της, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της Ενέργειας και χωρίς προειδοποίηση, με την δημοσίευση νεότερης ανακοίνωσης στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.
Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες.

10.    Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11.    Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.    Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαγωνισμών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο.

13.    Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr ή www.starsports.gr από την Διοργανώτρια και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

14.    Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

×
×
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.