Τελευταίες Ειδήσεις

giannoulisΟ δραστήριος Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας «Ενάλιος Δαφνούντας» όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος την Παρασκευή 17 Αυγούστου, ώρα 21.30΄, διοργανώνει την 11η γιορτή σαρδέλας στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου.

Από τις γιορτές σαρδέλας που είχε διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια έχουν περάσει αξιόλογοι καλλιτέχνες και οι παρευρισκόμενοι χόρευαν και διακέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στη φετινή εκδήλωση προβλέπεται να γίνει μεγάλο γλέντι με τον Ματθαίο Γιαννούλη. Μαζί του η λαικοδημοτικιά τραγουδίστρια Δέσποινα Γιαλούρη και ο Γιάννης Σισσαμπέρης. Στο βιολί ο μεγάλος βιρτουόζος Κώστας Μουστάκας. Παίζει η Μπάντα του Αιγαίου. Μαζί θα είναι και ο εξαιρετικός Κυριαζής Παπαλούδης πασίγνωστος για το λαικό και δημοτικό λαικό τραγούδι του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Νησιώτικα, Λαικά, Δημοτικά και Έντεχνα τραγουδια. Όλοι τους μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με διασκέδαση και χορό.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας “Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε”

Εκτός από τις καθιερωμένες ψητές σαρδέλες, θα υπάρχουν ψησταριές και ψυγεία όπου θα πωλούνται σουβλάκια, κρύες μπύρες, αναψυκτικά, νερό και αλκοολούχα ποτά. Όλα σε τιμές προσιτές.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.