STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

sxhma2Καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, σολίστ και σχήματα θα παρουσιάσουν μουσικές διαδρομές την Παρασκευή 3 Αυγούστου στον υπαίθριο χώρο της Μεγάλης Βρύσης των Στύρων.

Πρόκειται για κολάζ τριών διαφορετικών μουσικών σχημάτων σε ένα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.00 το βράδυ και υλοποιείται στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού "ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ" του Δήμου Καρύστου.

Το πρόγραμμα είναι τρισδιάστατο, χαρακτηρίζεται από διάθεση υπέρβασης και ανατροπών και επιχειρεί το "πάντρεμα" τριών διαφορετικών μουσικών ενοτήτων-σχημάτων, μέσα από μία μαγική μουσική διαδρομή με ενδιάμεσους σταθμούς μεγάλες επιτυχίες του ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου. Οδηγοί μας και συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, σολίστ και μουσικά σχήματα.

Συντελεστές Tο μουσικό σύνολο The Brassphone Quartet δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2005 μέσα από μία διαδικασία μουσικού πειραματισμού με σκοπό την αρμονική ένωση σαξοφώνου και χάλκινων πνευστών οργάνων. Είναι ένα μικρό αλλά εντυπωσιακό σύνολο που αποτελείται από Alto Σαξόφωνο, Κόρνο, Τρομπόνι και Τούμπα. Μια πραγματικά πρωτότυπη μουσική συνεύρεση του ξύλινου και του χάλκινου ήχου που δίνει έμφαση στην προβολή του Σαξοφώνου το οποίο παρουσιάζεται να εκτελεί ένα δεξιοτεχνικό πρόγραμμα με συνοδεία οργάνων που συναντά κανείς μόνο σε μεγάλες και επαγγελματικές φιλαρμονικές και όχι ως solo.Σε αυτό το μουσικό εγχείρημα το κυρίαρχο στοιχείο που δικαιολογεί την ιδιαιτερότητα του συνόλου είναι η απόλυτη αρμονική ένωση του ηχοχρώματος του σαξοφώνου με το τόσο διαφορετικό ηχόχρωμα των χάλκινων. Και αυτό έγκειται στο μοναδικό τρόπο με τον οποίο και τα τέσσερα όργανα εκτελούν δεξιοτεχνικά μουσικά έργα αγγίζοντας τα όρια των δυνατοτήτως τους. Με την εισαγωγή των Drums και της Φωνής στη μουσική δομή του, συνεχίζει την πρωτότυπη μουσική δράση του επιλέγοντας ένα πρόγραμμα το οποίο διαμορφώνεται κάθε φορά έτσι ώστε να εκτελεί από δεξιοτεχνικά κλασικά κομμάτια και σύγχρονα jazz μέχρι παλιές διαχρονικές μελωδίες και γνωστά ελληνικά τραγούδια. Με αυτό τον τρόπο αποτελεί ένα αξιόλογο μουσικό σύνολο το οποίο πετυχαίνει να είναι ενδιαφέρον, ευχάριστο και ψυχαγωγικό για το κοινό.

Sax Impassioned 1 Alto Sax – Γ.Θωμόπουλος1 Horn - Β.Βαβηλουσάκης1 Trompone – Γ. Ζαρέας1 Tuba - Κ.Καϊκτσής

ΣυνεργάτεςDrums - Π. ΚολιαβασίληςΦωνή - Α. Λιαμή Τενόροι - Θ. Μπιράκος - Α. Καραούλης

 Ο καταξιωμένος διεθνούς φήμης λυρικός καλλιτέχνης Σταμάτης Μπερής γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από γνωστή μουσική οικογένεια της Σαλαμίνας.

Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Άρχισε τις μουσικές του σπουδές στο Ωδείο Αθηνών (με την Κική Μορφονιού) και στο Εθνικό Ωδείο (με την Γωγώ Γεωργιλοπούλου), από όπου και απoφοίτησε με άριστα παμψηφεί, Α' Βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής επίδοσης. Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια υποκριτικής τέχνης με τον γνωστό δάσκαλο και ηθοποιό του Εθνικού θεάτρου Δ. Παπακωνσταντίνου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.