Τελευταίες Ειδήσεις

sarakiwthsΜήνυμα με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 197 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, αλλά και τη μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, απέστειλε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης υπενθυμίζοντας ότι «οι προκλήσεις των καιρών απαιτούν ενότητα και εθνική ομοψυχία».

Όπως υπογράμμισε:
«Η συμπλήρωση 197 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και ο φετινός εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου βρίσκουν την πατρίδα μας σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Η σταδιακή επανάκαμψή της μετά από μία μακρά περίοδο οικονομικής απίσχνασης, η προοπτική της ανάδυσης μιας νέας εποχής, αλλά και οι συνεχιζόμενες προκλήσεις στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής υπενθυμίζουν σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες ότι η ενότητα και η εθνική ομοψυχία είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ. Τίποτα δε μας χαρίστηκε στο παρελθόν και τίποτα δε μας χαρίζεται σήμερα. Ενωμένοι δε χάσαμε ποτέ. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.