Τελευταίες Ειδήσεις

nakiklwsh

Επιβραβεύονται οι προσπάθειες των μαθητών των σχολείων του Δήμου Λοκρών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Το χαρτί του Μέλλοντός μας – Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία» .

Οι μαθητές μας με τις καλές πρακτικές τους , ξεχώρισαν μεταξύ των υπολοίπων σχολείων της Φθιώτιδας συγκεντρώνοντας πολύ μεγάλες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών και ως ανταπόδοση κι επιβράβευση των προσπαθειών τους , πρόκειται να τους παραδοθεί άμεσα χαρτί Α4 ,ανάλογο των ποσοτήτων που συγκέντρωσαν.

Η παράδοση του χαρτιού στα σχολεία άρχισε από σήμερα Τρίτη 1η Μαρτίου με μέσα του Δήμου Λοκρών.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος συγχαίρει θερμά τους μαθητές μας και υπόσχεται ότι ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις δράσεις τους .

Άλλωστε αξίζει να επισημανθεί στο σημείο αυτό ότι ο Δήμος Λοκρών λειτουργεί στα σχολεία της περιοχής παράλληλο πρόγραμμα ανακύκλωσης, με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα καταφέρνοντας , αφενός να μειώσει σημαντικά τον όγκο των αστικών απορριμμάτων του και αφετέρου να μυήσει τους μαθητές στα οφέλη της ανακύκλωσης .

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.