STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

papaeyuthimioy

Οι ένδεκα Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, τέσσερεις από την Δημοτική Παράταξη <ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ>  με επικεφαλής τον κ. Τζιβελέκα Νικόλαο, δύο από την Δημοτική Παράταξη <ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ> με επικεφαλής τον κ. Σκούρα Ματθαίο και πέντε ανεξάρτητοι δημοτικοί Σύμβουλοι για άλλη μια φορά, αδυνατώνταςνα ασκήσουν το λειτούργημα τους, ως Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, ιδιότητα την οποία τους έδωσαν με την ψήφο τους οι συμπολίτες μας Δημότες του Δήμου Μακρακώμης, δημοσιοποίησαν την από 30.01.2018 αναληθέστατη και προσχηματική Επιστολή τους, η οποία θα μείνει στην ιστορία του τόπου μας , ως μνημείο δήλωσης αδυναμίας άσκησης του αιρετού λειτουργήματος τους, που τους εμπιστεύθηκαν οι ψηφοφόροι τους.

Είναι αξιοθρήνητο το επιχείρημα τους ότι 'με προφανή στόχο την ομαλή λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου ... απέχουμε συνειδητά στο εξής από όλα τα θεσμικά όργανα του Δήμου ...'. Δηλαδή παραιτούνται της ιδιότητάς ως Δημοτικων Συμβούλων επειδή δεν αντέχουν να είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης (;) , ιδιότητα την οποία τους έδωσαν οι Συμπολίτες μας και ιδιότητα την οποία υποχρεούνται να ασκήσουν μέχρι το τέλος της Δημοτικής τους θητείας το 2019. Τότε οι δημότες μας θα κρίνουν και την Συμπολίτευση και την Αντιπολίτευση και εμένα ως Δήμαρχο ( εφόσον αποφασίσω να θέσω υποψηφιότητα) και αυτούς τους Δημοτικούς Συμβούλους, όπως έκριναν ελεύθερα και κυρίαρχα και στις εκλογές του 2014.

Όλα όσα αβάσιμα και ψεύτικα δήθεν 'επιχειρήματα' αναφέρουν στην επιστολή 'παραίτησής τους' είναι ξαναζεσταμένες από το 2012 και χιολιοειπωμένες αστείες αντιπολιτευτικές ρουκέτες, οι οποίες δεν παραπλάνησαν τους ψηφοφόρους στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές. Τώρα πολύ βιαστικά, αφού οι δημοτικές εκλογές φαίνεται ότι θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2019, ξεκίνησαν την προεκλογική περίοδο με το ίδιο 'ψεύτικο υλικό΄ που είχαν πολιτευθεί και στις προηγούμενες εκλογές και γι' αυτό θα έχουν την ίδια εκλογική τύχη.

Επιγραμματικά τους απαντώ στις 'ενδεικτικές' τους κατηγορίες τα εξής:

Δεν υπάρχει καμία πρακτική ανάθεσης έργων και προμηθείων και ο Δήμος μας λειτουργεί σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία και γι' αυτό όλες οι αποφάσεις μας έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες Ελεγκτικές Αρχές.

Οι εκκρεμούσες αστικές υποθέσεις οφείλονται σε αγωγές ιδιωτών για διαφορές αστικής φύσεως υποθέσεις (π.χ. εργατικά ατυχήματα) και η βασιμότητα ή όχι αυτών θα κριθούν από τα Αστικά Δικαστήρια , όπως συμβαίνει με όλους τους Δήμους της χώρας μας.

Η απόκτηση μηχανήματος JCB ή άλλων μηχανημάτων με μορφή μίσθωσης leasing είναι νόμιμη και συνήθης στους ΟΤΑ.

Για την κλοπή αρχείων του Δήμου προφανώς δεν είμαστε υπεύθυνοι και αυτή η υπόθεση διερευνάται από τις διωκτικές Αρχές, τις οποίες στηρίζουμε και βοηθάμε σύμφωνα με τις υποδείξεις τους. Εάν γνωρίζετε πρόσωπα που διέπραξαν την κλοπή ή τους λόγους για τους οποίους έγινε (καθ' σον και τα κλαπέντα αρχέια , αλλά και τα διερευνώμενα στοιχεία αφορούσαν προγενέστερα έτη της θητείας μου) σας συνιστούμε τις γνώσεις σας στις διωκτικές Αρχές.

Το γεγονός ότι πολλοί επιχειρηματίες του Δήμου μας ελέγχθηακαν από το ΣΔΟΕ γνωρίζετε πολύ καλά ότι οφείλεται στις αβάσιμες, ψευτοαντιπολιτευτικές καταγγελίες που έκανε ο ένας από εσάς, που φαίνεται ότι με τις καταγγελίες του αυτός θέλησε να τιμωρήσει τους συμπολίτες του γιατί τον έκαναν από Δήμαρχο απλό Δημοτικό Σύμβουλο. Βέβαια δεν ενέπλεξε άδικα μόνον επιχειρηματίες, αλλά και Αιρετούς και Δημοτικούς Υπαλλήλους, με αβάσιμες και ανυπόστατες ποινικές κατηγορίες, οι οποίες θα έχουν αθωωτική κατάληξη,όπως γίνεται μέχρι τώρα. Δυστυχώς την ίδια τακτική του, ακολουθείτε τώρα όλοι μαζί, αγνοώντας ότι οι συμπολίτες μασ σας κρίνουν καθημερινά/

Γελοία τέλος είναι η αναφορά σας ότι δήθεν εγώ παραδέχθηκα εμμέσως στο Δημοτικό Συμβούλιο δήθεν ύπαρξη βιβλίων στον Δήμο. Με αυτήν την πονικά κολάσιμη, ως συκοφαντική, αναφορά σας προφανώς γνωρίζετε ότι βλάπτετε το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων και όχι μόνον εμένα, αλλά η πολιτική εμπάθειά σας δν έχει κανένα φραγμό και γι' αυτό απλά σας λυπάμαι.

Υπενθυμίζω ότι όποιος δεν μετέχει αδικαιολόγητα και συνειδητά σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον Δημοτικό Κώδικα εκπίπτει από το αξίωμα του.

Σας καλώ επίσης να σεβαστείτε την εντολή που πήρατε από τους Συμπολίτες μας και να συνεργασθείτε με το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων και των Υπαλλήλων του Δήμου μας σε όλα τα θεσμικά όργανα, για την προώθηση των δημοτικών υποθέσεων προς όφελος των συμπολιτών μας και της τοπικής Ανάπτυξης.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.