Τελευταίες Ειδήσεις

bettas

 

Τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Βέττας Δημήτρης, στο πλαίσιο της δέσμης ενεργειών του για την ανάδειξη και προώθηση των θεμάτων του Νομού Φθιώτιδας, κοινοποίησε τις υπάρχουσες ανάγκες σε τεχνικό εξοπλισμό καθώς και τις ελλείψεις σε έργα υποδομών που έχουν διαπιστωθεί στους δήμους Στυλίδας, Λαμιέων, Δομοκού, Λοκρών, Μακρακώμης, Μώλου-Αγ. Κω/νου, Αμφίκλειας –Ελάτειας, σε ενημερωτική συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού μας.

Ενημερώθηκε στη συνεχεία από τον κ. Υπουργό πως το Υπουργείο Εσωτερικών προχωράει σε μια σειρά δράσεων με προκήρυξη που θα βγει το Α’ τρίμηνο του έτους και οι εν λόγω δράσεις θα ενεργοποιηθούν μέσα στο 2018 .

Συγκεκριμένα ποσό ύψους 500 εκ. ευρώ από την ΕΤΕΠ (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων) θα διατεθεί σε δράσεις που αφορούν στην αγροτική οδοποιία, χώρους διαχείρισης απορριμμάτων, μηχανήματα έργων, ύδρευση, αποχέτευση καθώς και αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία θα συμβάλλουν αφενός στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και αφετέρου στη βελτίωση της επαγγελματικής δράσης των πολιτών μας.

Ο δεύτερος πυλώνας των δράσεων που είναι προγραμματισμένες, συνίσταται στη διάθεση 240 εκ. ευρώ από το ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) 2017 σε δράσεις που αφορούν μηχανήματα έργων και παιδικές χαρές.

Η διάθεση πόρων ύψους 740 εκ. ευρώ στο σύνολο τους, θα αποτελέσουν εφαλτήριο προόδου και ενίσχυσης των υποδομών, θέτοντας έτσι μακροπρόθεσμα τις βάσεις για την περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡIOY ΒΕΤΤΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.