Τελευταίες Ειδήσεις

europeanΤο Μουσικό Σχολείο Λαμίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Ενημέρωσης στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία–Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «2018–Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/01/2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας.

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής θα είναι ο επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κος Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.
Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας είναι το μόνο από την Φθιώτηδα που συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό και φέρει τον τίτλο «Σχολείο-Πρέσβης».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
12:00 Έναρξη εκδήλωσης – χαιρετισμός από τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Λαμίας κο Νικόλαο Τζήμα
12:10 - 12:30 Παρουσίαση από τους μαθητές και Junior Ambassadors της Β΄ τάξης Λυκείου Λαμπροπούλου Βασιλική και Κασούμη Βαγγέλη του προγράμματος της τάξης τους με θέμα «2018, Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Χτίζοντας κοινή ταυτότητα»
12:30 - 13:00 Ομιλία του κου Λεωνίδα Αντωνακόπουλου, Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με θέμα «2018 - Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς»
13:00 - 13:20 Συζήτηση των μαθητών με τον κο Αντωνακόπουλο
13:20 - 13:30 Παρουσίαση του έργου «Sieben Tänze» (1. Allemande, 2. Schäfertanz, 3. Ronde) του συνθέτη Tielman Susato, από το Μουσικό Σύνολο Κιθάρας του Λυκείου (μαθητές: Ευαγγελόπουλος Δημήτρης, Σουλτανιά Γεωργία, Γκούβρα Αναστασία, Γκίκα Γιονίτα) – Λήξη εκδήλωσης

 

 

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.