Τελευταίες Ειδήσεις

biom omadΜε πολλή χαρά ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια της ποιμαντικής φροντίδας της Οικογενείας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και, επιπλέον, των εβδομαδιαίων Διαλέξεων των σχολών Γονέων, άρχισε και για την φετινή χρονιά 2017-2018, και η λειτουργία των Βιωματικών Ομάδων Γονέων του Κέντρου Στηρίξεως Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ι. Μητροπόλεως.


Οι Ομάδες αυτές λειτουργούν, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Στο χώρο του Κέντρου στη Νέα Αρτάκη (Πλατεία Φανερωμένης), κάθε Σάββατο σε δύο τμήματα: α) 4.00-5.30 μ.μ. και β) 6.00-7.30 μ.μ.
Στη Χαλκίδα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου, σε τέσσερα τμήματα: α) Δευτέρα στις 4.30 μ.μ., β) Τρίτη στις 10.00 π.μ., γ) Τετάρτη στις 4.00 μ.μ. και δ) Πέμπτη στις 10.00 π.μ.
Υπεύθυνος τον Ομάδων είναι ο εθελοντής της Ι. Μητροπόλεως, Σχολικός και Οικογενειακός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Χαρμαντάς.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα της Ι. Μητροπόλεως αποτελεί ένδειξη της φροντίδος για τον μεγάλο και σπουδαίο θεσμό της Οικογενείας, ο οποίος συνεχώς βάλλεται από διάφορες πλευρές.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.