Τελευταίες Ειδήσεις

 

oneiroplastio 1

Το Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης «ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ» αποτελεί ένα σύγχρονο κέλυφος για δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 1-13 ετών και φέρει την υπογραφή ποιότητας του «ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ». Πρόκειται για ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, ικανά να γεννήσουν τα πιο όμορφα συναισθήματα και να αναδείξουν τις πιο δημιουργικές πλευρές της παιδικής φύσης. Το κάθε παιδικό όνειρο βρίσκει την ευκαιρία να απλώσει τις ρίζες του και να ανθίσει στο πιο εύφορο έδαφος δημιουργίας και μάθησης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική συνεργασία του «ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ» με τον Εικαστικό, Ιάσονα Κοντογιάννη.

Ο Ιάσονας Κοντογιάννης, απόφοιτος της σχολής Καλών Τεχνών (Fine Arts) του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος «School of Visual Arts» (SVA) της Νέας Υόρκης, με πολυετή επαγγελματική εμπειρία, συμμετοχή σε εκθέσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, βραβεία και διακρίσεις, βρίσκεται πλέον αποκλειστικά στο «ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ» ως υπεύθυνος του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών. Η Τέχνη, ως γνωστόν, είναι πεδίο εξερεύνησης και διερεύνησης του «εγώ» και του περιβάλλοντα χώρου, πεδίο ανάπτυξης της φαντασίας, της δημιουργικότητας και της έκφρασης του παιδιού.

oneiroplastio 2

Στο Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης «ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ» θεωρούμε απαραίτητο να προσφέρουμε στα παιδιά ένα ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών το οποίο μπορεί να τα εμπνεύσει να δημιουργήσουν, να ανακαλύψουν και να επιτύχουν. Σκοπός του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών είναι η καλλιέργεια της ελεύθερης έκφρασης, η ανάπτυξη της αισθητικής των παιδιών και η παρότρυνση προς τη χαρά της δημιουργίας. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να πειραματιστούν με ποικιλία υλικών, να μάθουν νέους τρόπους να τα χρησιμοποιούν και να ανακαλύψουν τις προσωπικές εκφραστικές δυνατότητές τους. Απώτερος στόχος του Εργαστηρίου είναι να προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας με την Τέχνη από την παιδική ηλικία και να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας γενιάς νέων με ενδιαφέρον για τον πολιτισμό, όπου η φαντασία και η δημιουργική σκέψη θα αγκαλιαστούν σφιχτά, δίνοντας πνοή σε κάθε πτυχή της ενήλικης ζωής τους.

oneiroplastio 3

Συντονισμός Δράσεων | Βιβή Σεβαστού
Τηλέφωνα Επικοινωνίας | 22310 38261, 697 90 13 890
Διεύθυνση | Ηρώων Πολυτεχνείου 53, Νεάπολη, Λαμία

oneirlogo

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.