Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μαθητές, γονείς και φίλους του Λυκείου ότι οι εγγραφές αρχίζουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευη, 6.00 με 9.00 μ.μ. στα γραφεία μας Παλαιολόγου 26. Θα διαρκέσουν ως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι συγχαίρουν τους χορευτές και τις χορεύτριες του Λυκείου μας που επέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τους εύχονται καλές σπουδές και τους προτρέπουν να συνεχίσουν ,όπου κι αν βρίσκονται, το χορό αλλά και πάντα να θυμούνται το ΛτΕ Λαμίας απ’ το οποίο ξεκίνησαν και να έρχονται κοντά μας ,όταν το επιτρέπουν οι καινούριες υποχρεώσεις τους

Μια νέα συνεργασία ξεκινά φέτος το Λύκειό μας με τον συμπατριώτη μας χοροδιδάσκαλο κ.Ευάγγελο Τσαγανό

Για δεύτερη χρονιά θα λειτουργήσει και το τμήμα εκμάθησης Κρητικών χορών.

Η νεοσύστατη παραδοσιακή μας χορωδία θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής κ. Χαράλαμπου Ριμπά ο οποίος θα διδάσκει και θα διευθύνει.

Το πρόγραμμα αυτό ενδέχεται να τροποποιηθεί σε περίπτωση που δεν εξυπηρετούνται κάποιοι μαθητές.

Οι δάσκαλοι αλλά και μέλη του Δ.Σ. θα βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία μας κατά την περίοδο των εγγραφών και θα ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους για την λειτουργία των τμημάτων.

Τα μαθήματα αρχίζουν την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 .

Την ίδια ημέρα στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί και ο καθιερωμένος Αγιασμός στο κτίριο της οδού Παλαιολόγου.

«Ας κρατήσουν οι χοροί..» λοιπόν κι όλοι μαζί μαθητές , δάσκαλοι και Διοικητικό Συμβούλιο ας προσπαθήσουμε για 44η χρονιά να διατηρήσουμε, μέσα από το έργο του Λυκείου, την πλούσια πολιτισμική μας παράδοση.

Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων των χορευτικών ομάδων κάνοντας Κλικ ΕΔΩ!

Ευχόμαστε σε όλους καλή χορευτική χρονιά.

Το Δ.Σ.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.