Τελευταίες Ειδήσεις

nea odos sximatariΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης αγωγών, μέσης και χαμηλής τάσης, άνωθεν του αυτοκινητοδρόμου από τον ΔΕΔΔΗΕ.


Ειδικότερα, την Τετάρτη 10 Μαΐου, από τις 09:00 έως τις 15:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο 67ο έως το 75ο χλμ. του αυτοκινητοδρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Ημικόμβο Σχηματαρίου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση προσωρινών πληροφοριακών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία του Ημικόμβου Σχηματαρίου.
Αντιστοίχως, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση προσωρινών πληροφοριακών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ημικόμβου Τανάγρας, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Ριτσώνας.
Σημειώνεται τέλος, ότι καθ’ όλη τη διάρκειας ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεις, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών τον πλευρικό σταθμό της Θήβας, από όπου και οι οδηγοί θα διέρχονται ελεύθερα.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.