Τελευταίες Ειδήσεις

aliartos dhmarxeioΣθεναρά εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην ποινική δίωξη 77 Βοιωτών συμπολιτών μας, για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση κατά της υποβάθμισης των δομών υγείας του Νομού, που διοργανώθηκε τον Ιούλιο του 2014 από διάφορους φορείς μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων.


Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η συμμετοχή τους σε νόμιμες και μη βίαιες κινητοποιήσεις, εκτός από ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα είναι κυρίως υποχρέωση προβλεπόμενη από το Σύνταγμα.
Προσωπικά ως Δήμαρχος οφείλω να τους ευχαριστήσω που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας καθ’οσον ένα από τα αιτήματα εκείνης της κινητοποίησης ήταν και η στήριξη του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου.
Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκδοθεί ψήφισμα υποστήριξης και φυσικά στις 23 Μαϊου, ημέρα της δίκης, θα ήμαστε στα δικαστήρια της Θήβας να εκφράσουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας.


Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.