Τελευταίες Ειδήσεις

agroΜε επιτυχία ξεκίνησαν τη Δευτέρα 24 Απριλίου οι εργασίες του προγράμματος ERASMUS+ «Αγροδασοπονία-Κατάρτιση-Μεσόγειος & Ορεινές Περιοχές (Agroforesterie – Formation – Mediterannee et Montagne) 2015-1-FR01-KA202-015181» στο οποίο συμμετέχει το Ίδρυμά μας.

Στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιείται εκπαίδευση την οποία παρακολουθούν καθηγητές από Πανεπιστήμια 5 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία περιλαμβάνει εκτός των άλλων και επισκέψεις σε πειραματικές επιφάνειες της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα αγροδασικά συστήματα.

Οι εργασίες του Προγράμματος ξεκίνησαν τη Δευτέρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Πέτρου Λάμψα και του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Νικόλαου Στριμπάκου (υπεύθυνου για τα Ακαδημαϊκά Θέματα), οι οποίοι υποδέχτηκαν την ομάδα εργασίας και ανέδειξαν τη σημασία της συνεργασίας των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από όλο τον κόσμο για θέματα Αγροδασοπονίας και Περιβάλλοντος γενικότερα. Ο κύκλος των εργασιών θα ολοκληρωθεί στο Καρπενήσι την Παρασκευή 28 Απριλίου με επίσκεψη της ομάδας στον Τόρνο Ευρυτανίας.

 

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.