Τελευταίες Ειδήσεις

ekloges onnedΜε την από 27/6/2016 απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκίνησε η διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, η οποία ολοκληρώθηκε με το Συνέδριο Επανίδρυσης της Οργάνωσης στις 21-23/10/2016.


Με σκοπό την εναρμόνιση των οργανωτικών μονάδων όλων των βαθμίδων προς το νέο οργανωτικό πλαίσιο της ΟΝΝΕΔ προκηρύσσονται πανελλαδικά, εκ νέου έναν χρόνο σχεδόν μετά, εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), Προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων και Οργανώσεων Εξωτερικού, οι οποίες θα λάβουν χώρα την 30η Απριλίου 2017.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, είτε που εγγραφήκαν ηλεκτρονικά για πρώτη φορά είτε που πιστοποιήθηκε η εγγραφή τους μέσα από την σελίδα της οργάνωσης members.onned.gr το προηγούμενο διάστημα ενώ η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνει από τις 22 έως 23 Απριλίου 2017.
Σε επίπεδο νομού Βοιωτίας θεωρείται βέβαιη η εκ νέου υποψηφιότητα, του μέχρι πρότινος προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρή Καλοπήτα ενώ το ίδιο ισχύει για την εκ νέου υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Θήβας, Λευτέρη Τσέλλου.

comments powered by Disqus
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.