Τελευταίες Ειδήσεις

dendra n magnisia1Ως απερίσκεπτη και αψυχολόγητη, χαρακτήρισε την ενέργειά του ο συμπολίτης μας ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε προβεί στην εκρίζωση δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν σε δημοτικό χώρο από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαμιέων σε συνεργασία με συνδημότες μας, στη περιοχή της Νέας Μαγνησίας.


Η μεταμέλειά του, η οποία αποδείχθηκε εμπράκτως με την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς που προκάλεσε, γεγονός που διαπιστώθηκε και από την αρμόδια Υπηρεσία, οδήγησε το Δήμο σε ανάκληση της μήνυσης, που είχε καταθέσει στα πλαίσια της προάσπισης των συμφερόντων των δημοτών μας, δεδομένου ότι επιδίωξη του Δήμου είναι να ευαισθητοποιήσει τους δημότες μας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, φροντίδας και ανάπτυξης του πρασίνου της πόλης μας και του Δήμου.
Με την ευκαιρία του γεγονότος, καλούμε για μια ακόμα φορά τους συνδημότες μας να περιφρουρούν και να προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

dendra n magnisia2

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.