Τελευταίες Ειδήσεις

horecaΟλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Συνέδριο Hotel Tech, (http://www.hoteltech.gr), που διοργανώθηκε από την Smart Press στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Τελώντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του EOT και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το Hotel Tech ανέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ανάγκη της ξενοδοχειακής και εν γένει της τουριστικής αγοράς, για ένα συνέδριο αφιερωμένο στις τεχνολογίες τουριστικών υποδομών.

Η ιδιαίτερα υψηλή συμμετοχή που ξεπέρασε τους 1500 συνέδρους, οι θετικές εντυπώσεις από το περιεχόμενο των 48 συνολικά ομιλιών, παρουσιάσεων και workshops που πραγματοποιήθηκαν και η ικανοποίηση των 50 και πλέον επιχειρήσεων που συμμετείχαν ως χορηγοί, σηματοδοτούν τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης του Hotel Tech και θεμελιώνουν τις βάσεις για ένα συνέδριο που θα αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για τη διασύνδεση των κλάδων της τεχνολογίας και του τουρισμού.

Η κεντρική ιδέα του Συνεδρίου «Τεχνολογία & Revenue Streams πέντε αστέρων!», μετουσιώθηκε απόλυτα σε πράξη μέσα από τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις των εισηγητών, αναδεικνύοντας τις νέες τεχνολογίες ως τον βασικό καταλύτη ανάπτυξης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των ξενοδοχειακών μονάδων.

Ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού, Γιώργος Τζιάλλας ανέφερε στην εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου, ότι «οι τεχνολογίες μπορούν και πρέπει να υποστηρίξουν τον υψηλό αναπτυξιακό στόχο στο τομέα του τουρισμού και την επιχειρηματικότητα στον ξενοδοχειακό κλάδο».

Ο Γιώργος Τσακίρης, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο μήνυμα του, χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική πρωτοβουλία τη διοργάνωση του Hotel Tech, στη προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών που προσφέρουν τα ελληνικά ξενοδοχεία, ενώ ο Παναγιώτης Οπλοποιός, Σύμβουλος Υπουργού Τουρισμού για θέματα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Πληροφορικής παρουσίασε τον ψηφιακό σχεδιασμό 2017 – 2019 του Υπουργείου Τουρισμού, επισημαίνοντας ότι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας περνάει μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Βασικό χαρακτηριστικό του 1ου Συνεδρίου Hotel Tech ήταν ο πλουραλισμός της θεματολογίας που ανέπτυξαν οι εισηγητές στην ολομέλεια, στις παράλληλες ενότητες και στα workshop του συνεδρίου. Συγκριμένα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ευρύ πεδίο παρουσιάσεων που εστίασαν στα οφέλη που προκύπτουν από την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών στις τουριστικές υποδομές και αφορούν τεχνολογικούς τομείς όπως: τηλεπικοινωνίες, τηλεόραση, ψηφιακές υπηρεσίες, online κρατήσεις, digital marketing, ηλεκτρονική σηματοδότηση, φυσική και ψηφιακή ασφάλεια, αυτοματισμοί, διαχείριση και εξοικονόμησης ενέργειας.

Το κεντρικό συμπέρασμα που προκύπτει από τη διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου Hotel Tech, είναι ότι σε ένα ιδιαίτερα μεταβαλλόμενο και γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον, όπως είναι αυτό του τουρισμού, η επένδυση στις σύγχρονες τεχνολογίες αποτελεί απαραίτητο παράγοντα αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες.

Η ενημέρωση για τις τεχνολογίες αυτές και η ανάδειξη των απαιτήσεων, των λύσεων και των πλεονεκτημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή τους στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, κρίθηκε από την πρώτη διοργάνωση ως ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη, για αυτό και το Hotel Tech, ανανεώνει το ραντεβού του για το 2018.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου στο www.hoteltech.gr καθώς επίσης και στα Social κανάλια, στο Facebook, στο Twitter, στο LinkedIn και στο YouTube.

comments powered by Disqus
×
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1.    Η «STAR Α.Ε.», Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, που εδρεύει στο 4οχλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, (εφεξής καλούμενη Διοργανώτρια), διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, όπου θα διανεμηθούν δώρα μέσω κληρώσεως. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω των ιστοσελίδων του σταθμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής ή Συμμετέχοντες»). Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γονικής συγκατάθεσης. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στη STAR Α.Ε., τα μέλη της οικογένειας τους καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

3.    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τους εξής τρόπους:
Οποιοσδήποτε, Δικαιούμενος Συμμετοχής, που εισέρχεται στις διευθύνσεις www.tvStar.gr και www.starsports.gr,  έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τα δώρα, εφόσον κάνει:
•    Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook
•    Like στη δημοσίευση και
•    Share (κοινοποίηση) της δημοσίευσης στο χρονολόγιό του.

4.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας random.org, μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.

5.    Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

6.    Οι τυχεροί/τυχερές θα ενημερώνονται από τη δημοσίευση των ονομάτων που θα αναρτάται στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr. Οι βεβαιώσεις για τα δώρα θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού, από τα γραφεία της STAR Α.Ε.
(Πληροφορίες: 22310 46725 /  Καθημερινά: 12:30 – 13:30 & 19:00 – 20:00) 

7.    Οι τυχεροί/τυχερές θα πρέπει να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για τα δώρα  τους εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης των ονομάτων. Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών το δώρα θα παραλαμβάνουν οι επιλαχόντες. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή.

8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των τυχερών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι συμμετέχοντες, δια της υποβολής δήλωσης συμμετοχής συναινούν ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα για τη δημοσίευση του ονόματός τους ή για τη χρήση του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τη Διοργανώτρια απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια, ή σχετικές προωθητικές ενέργειες που πρόκειται να διεξαγάγει η ίδια. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

9.    Η Διοργανώτρια τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της κλήρωσης ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση της, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της Ενέργειας και χωρίς προειδοποίηση, με την δημοσίευση νεότερης ανακοίνωσης στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.
Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες.

10.    Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11.    Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.    Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαγωνισμών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο.

13.    Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr ή www.starsports.gr από την Διοργανώτρια και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

14.    Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

×
×
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.