fbpx
MENU
MENU
STAR Κεντρικής Ελλάδας
STAR Κεντρικής Ελλάδας
STARSPORTS.GR

Η Avon υποστηρίζει τις «Αρχές για την Ενδυνάμωση των Γυναικών»

AVON WEP GRΣτο πλαίσιο της φιλοσοφίας της, stand4her, η Avonσυνυπογράφει και σε τοπικό επίπεδο τις «Αρχές για την Ενδυνάμωση των Γυναικών» (WEP) - #womensempowermentprinciples, που υποστηρίζονται από την Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για την Ενδυνάμωση των Γυναικών @UN_Womenκαι το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών @globalcompact, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της θέσης των γυναικών σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής.

Σε συνέχεια της δέσμευσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Avon, κ. Jan Zijderveld, για την εφαρμογή των επτά αρχών υπέρ της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών που υπαγορεύουν τα WEP, η Avon Greece δηλώνει επίσημα την υποστήριξή της στον υψηλό αυτό στόχο, που ενισχύει τη θέση των γυναικών στην κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο, προκειμένου με τη συμβολή τους, οι κοινωνίες να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν περισσότερο.

Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, η Avon δεσμεύεται ως προς την πλήρη αξιοποίηση των δεξιοτήτων των γυναικών, συμβάλλοντας ενεργά τόσο στην οικονομική όσο και την κοινωνική ανάπτυξη του πλανήτη, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ισότητας και της ισάξιας μεταχείρισης ανδρών και γυναικών από όλους, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής.

Με τη συμμετοχή της σε αυτή την πρωτοβουλία, η Avon ενστερνίζεται τις παρακάτω Αρχές:

  • ένταξη της αρχής της ισότητας των φύλων σε όλα τα ιεραρχικά κλιμάκια
  • σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δίκαιη αντιμετώπιση όλων των εργαζομένων χωρίς ίχνος διάκρισης λόγω φύλου
  • διασφάλιση της υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας όλων των εργαζομένων, ανδρών και γυναικών
  • προώθηση της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της επαγγελματικής εξέλιξης των γυναικών
  • υιοθέτηση επιχειρηματικών πλάνων και πρακτικών τροφοδοσίας, εμπορίας και προώθησης αγαθών με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναβαθμίζεται και να ισχυροποιείται η θέση των γυναικών
  • προώθηση της ισότητας μέσω ανάλογων πρωτοβουλιών και διεκδικήσεων σε τοπικό επίπεδο
  • αξιολόγηση και δημοσιοποίηση των βημάτων προόδου υπέρ της ισότητας των φύλων

O κ. Σπύρος Τσιλιγιάννης, Γενικός Διευθυντής της Avon Ελλάδας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπογράφοντας τις Αρχές για την Ενδυνάμωση των Γυναικών, οι επιχειρήσεις ενστερνίζονται μία ορθή επιχειρηματική πρακτική, που επηρεάζει θετικά την κοινωνία γενικότερα. Η πλήρης ένταξη των γυναικών στις επιχειρήσεις συμβάλλει θετικά στην οικονομία της χώρας, με τις ίδιες να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά για μια κοινωνία ίσων δικαιωμάτων και ελευθεριών.»

Η παραπάνω δράση εντάσσεται στην ίδια φιλοσοφία που διέπει το πρόγραμμα της Avon stand4her, με το οποίο η εταιρεία στοχεύει στη βελτίωση της ζωής 100 εκατομμυρίων γυναικών ετησίως, προάγοντας την ελευθερία τους, ώστε να αποκτούν εισοδήματα με τον δικό τους τρόπο και τους δικούς τους όρους, να μπορούν να εκφράζονται πλήρως, όπως επιθυμούν και να απολαμβάνουν μια ασφαλή και υγιή διαβίωση.

 

Σχετικά με την Avon

Η Avon στηρίζει τις γυναίκες για περισσότερο από 130 χρόνια, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας, που πωλούνται κυρίως σε γυναίκες, από γυναίκες. Εκατομμύρια ανεξάρτητα Μέλη σε όλο τον κόσμο προωθούν εμβληματικές σειρές της Avon, όπως η Avon Color και η ANEW, μέσω των κοινωνικών δικτύων τους, δημιουργώντας τις δικές τους επιχειρήσεις στο χώρο της ομορφιάς. Η Avon υποστηρίζει την ενδυνάμωση, την επιχειρηματικότητα και την ευημερία των γυναικών και έχει δωρίσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εκστρατείες που τις αφορούν μέσω δράσεων της Avon και του Avon Foundation. Μάθετε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο www.avonworldwide.com. #Stand4Her

OneWhole Managing Reputation

Αλεξάνδρα Καρδάμη τηλ.: 2106095044, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το tvstar.gr στο Google

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις του tvstar.gr

Δείτε το ζωντανό πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας μέσα από το digitalstar.gr

LATEST

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΟ WEB TV

Slider
Slider
Slider

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Slider
Slider
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Slider