fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

image003Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει στην 24η Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2020, που διοργανώνεται στον Εκθεσιακό Χώρο World Trade Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η στρατηγική θέση στην Εγγύς Ανατολή και την Ευρώπη σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό εισαγωγών (80%) που καλύπτουν την εγχώρια κατανάλωση, καθιστούν το Ντουμπάι ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα παγκοσμίως.

Το 2019, η Ελληνική Συμμετοχή έδωσε δυναμικά το παρόν και στο Εθνικό Περίπτερο που οργάνωσε το Enterprise Greece φιλοξενήθηκε μεταξύ άλλων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά, έλαια. Η έκθεση είναι μόνο τροφίμων και ποτών (εκτός των αλκοολούχων) Επίσης εκτός από τα national pavilions θα λειτουργήσουν 7 θεματικές αίθουσες για τα ποτά/αναψυκτικά (drinks), γαλακτοκομικά (dairy), έλαια (oils), κρέας & πουλερικά, όσπρια - σιτηρά & δημητριακά, προϊόντα υγείας & ευεξίας (βιολογικά, χωρίς γλουτένη, εμπλουτισμένα τρόφιμα κ.λ.π.), πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει το 50% του κόστους συμμετοχής στην έκθεση, κάτι που σημαίνει πως το κόστος ανά τ.μ. με το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα ανέρχεται για τον κάθε εκθέτη στα 317,5€/m2 και το μέγιστο όριο είναι τα 15m2*

* Τα γωνιακά περίπτερα έχουν επιπρόσθετο κόστος 10% το οποίο επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον εκθέτη. | Το ποσοστό επιδότησης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν αφορά τις εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση με οποιοδήποτε άλλο επιδοτούμενο πρόγραμμα.

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται:

  • Ενοίκιο χώρου
  • Κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand
  • Αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων
  • Τενχικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand). Σε κάθε stand 9 τ.μ. περιλαμβάνεται μια κανονική παροχή ρεύματος. Στις επιχειρήσεις με ευπαθή προϊόντα και μόνο για αυτές, περιλαμβάνεται μια 24ωρη παροχή ρεύματος. Επιπλέον ζήτηση θα επιβαρύνει τον εκθέτη
  • Επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece
  • Καταχώρηση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης
  • Καταχώρηση στον έντυπο κατάλογο του Enterprise Greece για την ελληνική συμμετοχή
  • Ασφάλιση του stand και των εκθετών στην διάρκεια της έκθεσης
  • Διαφημιστική προβολή της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο.

Το Registration Fee (Enhanced Internet Listing & Insurance) ανέρχεται στα 810€ το οποίο επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον εκθέτη.

Τα εισιτήρια μετάβασης, η διαμονή και διατροφή επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εκθέτη.

Όσον αφορά τη μεταφορά των εκθεμάτων, για τις επιχειρήσεις με ευπαθή προϊόντα (ψυγείου & κατάψυξης θα γίνει αεροπορική μεταφορά) θα ισχύσει μέγιστο επιτρεπόμενο όριο (max) στο βάρος των εκθεμάτων ανάλογα με τα τ.μ. του εκθέτη. Το επιπλέον κόστος θα βαρύνει τον εκθέτη.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς το Enterprise Greece (αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 2103242079)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο της κεντρικής δομής ΚΥΕ στο τηλέφωνο 2231030190.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής δίνεται όλη η πληροφόρηση σχετικά με τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.