STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, την Δευτέρα 15 Απριλίου στις 6:00 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10.

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης, ώστε να συζητηθούν και ληφθούν αποφάσεις για τα ακόλουθα θέματα.

Α/Θ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

     ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

1.        

Ενημέρωση και συζήτηση επί των προτεινομένων βάσει μελέτης θέσεων χωροθέτησης της Μονάδας Κομποστοποίησης (Ολα τα σχετικά σας έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά στην προηγούμενη συνεδρίαση)

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

2.        

5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης (68/2019 Απόφαση Ο.Ε)

ΚΟΣΜΙΔΗ

3.        

Ανάκληση της υπ αριθμ 301/2017 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “ Υποβολή αιτήματος στο Τ.Π & Δανείων για την έγκριση σύναψης δανείου ποσού 676.855,14 € με αποκλειστικό σκοπό την χρηματοδότηση του έργου: “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ” (69/2019 Απόφαση Ο.Ε)

ΚΟΣΜΙΔΗ

4.        

Ε γκριση σύναψης σύμβασης με την “ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” για την ενεργοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικών εισπράξεων και πληρωμών του Δήμου Λεβαδέων , μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ

ΚΟΣΜΙΔΗ

5.        

Εγκριση μίσθωσης εδαφικής έκτασης για λειτουργία της ετήσιας εμποροπανήγυρης και άλλες υπαίθριες κοινόχρηστες χρήσεις (εκθέσεις κ.λ.π)

ΚΥΠΡΑΙΟΣ

6.        

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Στ. Ελλάδας και Δήμου Λεβαδέων για την διαχείριση αρδευτικών γεωτρήσεων για την αρδευτική περίοδο 2019 και ορισμός εκπροσώπων του Δήμου ως μέλη της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης

ΚΑΠΛΑΝΗΣ

7.        

Ενταξη της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας Δήμου Λεβαδέων στο πρόγραμμα δράσης της HOPEgenesis (Η εισήγηση σας έχει αποσταλεί στην συνεδρίαση της   1/4/2019)

ΚΩΤΣΑΔΑΜ

8.        

Προγραμματισμός για τη διοργάνωση εκδήλωσης μνήμης “Το κάψιμο της Δαύλειας” στις 5 Μαΐου 2019

ΚΩΤΣΑΔΑΜ

9.        

Προγραμματισμός για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων εορτασμού πολιούχου Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου

ΚΩΤΣΑΔΑΜ

10.    

Πραγματοποίηση Συνδιοργάνωσης Αθλητικής εκδήλωσης, ‘’ 79η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στον Ελικώνα 20-21 Ιουλίου 2019

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

11.    

Πραγματοποίηση Συνδιοργάνωσης Αθλητικής εκδήλωσης, ‘’ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας 19-21 Ιουλίου 2019‘

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

12.    

   Προγραμματισμός εορταστικών εκδηλώσεων Πάσχα 2019

ΚΩΤΣΑΔΑΜ

13.    

Εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση   εκδηλώσεων εορτασμού του πολιούχου στην Τ.Κ..Αγ.Γεωργίου

ΚΟΣΜΙΔΗ

14.    

Εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης μνήμης ΄΄Το κάψιμο της Δαύλειας΄΄ στις 5 Μαϊου 2019

ΚΟΣΜΙΔΗ

15.    

Εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση εορταστικών εκδηλώσεων Πάσχα 2019

ΚΟΣΜΙΔΗ

16.    

Έγκριση διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας, για την εκμίσθωση αστικού ακινήτου, που βρίσκεται επί της οδού Κατσιώτου , στην πόλη της Λιβαδειάς

ΚΟΣΜΙΔΗ

17.    

Εξέταση αίτησης διαγραφής μέρους βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο

(Παράβαση Τροχαίας μηνός Ιουνίου 2016) της κας   Πυλαρινού Αντωνίας του Χαραλάμπους λόγω σχετικού εγγράφου της Τροχαίας.

ΚΟΣΜΙΔΗ

18.    

Έγκριση μετακίνησης της Δημοτικής Χορωδίας και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεβαδέων για τη συμμετοχή τους στη 3η Χορωδιακή και Ορχηστρική Συνάντηση στη Στυλίδα.

ΚΩΤΣΑΔΑΜ

19.    

Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου για συμμετοχή σε Λαϊκές Αγορές, στην κ. Παπαλουκά Σοφία του Γεωργίου

ΚΥΠΡΑΙΟΣ

20.    

Υλοποίηση Προγράμματος Δακοκτονίας έτους 2019

ΚΥΠΡΑΙΟΣ

21.    

Εισήγηση για παράταση της υπ’ αριθμ. 2509/01-02-2019 σύμβασης με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ {ΒΕΝΖΙΝΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ} ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, από 01/02/2019 έως 30/04/2019, έως του ποσού των 131.672,20 € χωρίς Φ.Π.Α. {163.273,53 € με Φ.Π.Α. 24%}»

ΚΟΣΜΙΔΗ

22.    

Έγκριση Πρωτόκολλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών «ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ   ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ»   από οικονομικούς φορείς.

ΚΥΠΡΑΙΟΣ

23.    

Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής Παροχής Υπηρεσιών για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης της Δομής του Συσσιτίου.

ΚΟΣΜΙΔΗ

24.    

Αποδοχή της υπ΄ αριθμό 13/2019 μελέτης με τίτλο: «Διαμόρφωση

διαδρόμων νέου νεκροταφείου Λιβαδειάς»

ΚΥΠΡΑΙΟΣ

25.    

Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής για την παροχή υπηρεσιών “ Συμμετοχή υπαλλήλου προσχολικής αγωγής σε Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης” .

ΚΟΣΜΙΔΗ

26.    

Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2018 της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

27.    

Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2018 της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων B/θμιας Εκπαίδευσης

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

28.    

Παραχώρηση σχολικών αιθουσών σε συλλόγους του Δήμου Λεβαδέων.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.