STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

cus2Η Avon, Products, Inc. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υποστηρίζει τα Πρότυπα Δεοντολογίας των Ηνωμένων Εθνών που αφορούν στις επιχειρήσεις, για την αντιμετώπιση των διακρίσεων

εις βάρος των ομοφυλόφιλων (lesbian/ gay), των bi, των trans και των intersex ατόμων (LGBTI). Η απόφαση αυτή αποτελεί τη συνέχεια της μακρόχρονης δέσμευσης της εταιρείας στην κοινωνική πρόοδο και την ελευθερία της έκφρασης - αρχές που θεμελιώνουν την επιχειρηματική της πρόταση και το όνομά της.

Ο Ιδρυτής της Avon ήταν πρωτοπόρος στην ιδέα της οικονομικής ενδυνάμωσης των γυναικών, προσφέροντάς τους ευκαιρίες να συμμετάσχουν στην οικονομία με τον δικό τους τρόπο και τους δικούς τους όρους, πολύ πριν αναγνωριστούν τα δικαιώματα των γυναικών. Η Avon είναι υπερήφανη που ήταν μία από τις πρώτες εταιρίες που υπέγραψαν τις Αρχές του ΟΗΕ για την Ενδυνάμωση των Γυναικών και αυτή η αφοσίωση στα Πρότυπα Δεοντολογίας LGBTI αποτελεί μια φυσική συνέχεια της δέσμευσης της Avon στην υποστήριξη της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης.

Η Avon διαθέτει μια ισχυρή παράδοση αναφορικά με την υποστήριξη των δικαιωμάτων των LGBTI και έχει υποστηρίξει πρότυπα LGBTI, όπως τη βραζιλιάνα pop star και drag queen Pabllo Vittar και την τραγουδίστρια και τρανσέξουαλ ακτιβίστρια Candy Mel. Μια πρόσφατη εκστρατεία στη Βραζιλία, τη μεγαλύτερη αγορά της Avon, περιελάμβανε μια σειρά μαρτυριών από τα άτομα της LGBTQIA+ κοινότητας που ασχολούνται επαγγελματικά με την ομορφιά συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλιάνας καλλιτέχνιδας Rosa Luz του μοντέλου από τη Βραζιλία Bia Gremion και του υπεύθυνου πωλήσεων της Avon, Gaby Varconti.

Στο Μεξικό, η Avon πρόσφατα συνεργάστηκε με τη beauty influencer και transgender ακτιβίστρια, Victoria Volkova, για τη δημιουργία του αρώματος Aura. Αυτό το άρωμα επιδιώκει να αναδείξει τη σημασία της αυτοπεποίθησης και της πεποίθησης ότι η πραγματική ομορφιά προέρχεται από μέσα μας.Το άρωμα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της χρόνιας για την Avon στο Μεξικό.

Ο κ. Jan Zijderveld, Διευθύνων Σύμβουλος της Avon, δήλωσε: «Η Avon είναι μια εταιρεία ανοιχτή σε νέες ιδέες και οι βασικές μας αρχές για το σεβασμό των δικαιωμάτων ισχύουν για όλους. Οι διακρίσεις οποιασδήποτε μορφής δεν είναι ευπρόσδεκτες στην Avon. Θέλουμε να είμαστε μια εταιρεία απόλυτα ανοιχτή για τους LGBTI εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τα Μέλη της, αλλά και για τους καταναλωτές και τους προμηθευτές μας. Η αμφισβήτηση των στερεοτύπων βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών εκστρατειών μας και θα εργαστούμε για να αυξήσουμε το ποσοστό εκπροσώπησης LGBTI ατόμων σε ολόκληρη την εταιρεία μας. Η δημιουργικότητα και η καινοτομία απογειώνονται, όταν όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Αυτό είναι το περιβάλλον στο οποίο η Avon ως επιχείρηση χτίστηκε και θα αναπτυχθεί».

Ο Zeid Ra'ad Al Hussein, Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δήλωσε: «Αν θέλουμε να επιτύχουμε ταχύτερα πρόοδο σε παγκόσμιο επίπεδο προς την ισότητα των ομοφυλοφίλων (lesbian/ gay), των bi, των trans και των intersex ατόμων, οι εταιρείες θα πρέπει όχι μόνο να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά να γίνουν και ενεργοί παράγοντες αλλαγής».

Τα Πρότυπα των Ηνωμένων Εθνών εκπονήθηκαν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τις Επιχειρήσεις και βασίστηκαν στις κατευθυντήριες αρχές των Ηνωμένων Εθνών για τις Επιχειρήσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Αντικατοπτρίζουν τη συμβολή εκατοντάδων εταιρειών σε διάφορους τομείς. Πάνω από 200 εταιρείες παγκοσμίως έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους για τα Πρότυπα.

Με την υποστήριξη αυτών των Προτύπων, η Avon δεσμεύεται:

  1. Να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα κάθε στιγμή/πάντα/συνεχώς

Η Avon θα αναπτύξει πολιτικές, θα επιδείξει τη δέουσα επιμέλεια και θα αποκαταστήσει τις δυσμενείς επιπτώσεις για να διασφαλίσει το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των LGBTI ατόμων. Η Avon θα δημιουργήσει, επίσης, μηχανισμούς παρακολούθησης και επικοινωνίας σχετικά με τη συμμόρφωση με τα πρότυπα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

  1. Να εξαλείψει τις διακρίσεις στο χώρο εργασίας

Η Avon θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακρίσεις όσον αφορά την πρόσληψη, την απασχόληση, τις συνθήκες εργασίας, τα οφέλη, τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής ή την αντιμετώπιση της παρενόχλησης.

  1. Να παρέχει υποστήριξη στο χώρο εργασίας

Η Avon θα παρέχει ένα θετικό, αισιόδοξο περιβάλλον, ώστε οι LGBTI υπάλληλοι να μπορούν να εργάζονται με αξιοπρέπεια και χωρίς να στιγματίζονται.

  1. Να αποτρέπει άλλες παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην αγορά

Η Avon δεν θα κάνει διακρίσεις εις βάρος των προμηθευτών, των διανομέων ή των καταναλωτών LGBTI και θα χρησιμοποιήσει την επιχείρηση ως μοχλό για να αποτρέψει τις διακρίσεις και τις σχετικές καταχρήσεις από τους επιχειρηματικούς εταίρους της.

  1. Να εμπλέκεται στο δημόσιο διάλογο

Η Avon θα συμβάλει στο να μπει ένα τέλος στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Αυτό θα επιτευχθεί με το να συμβουλευτούμε τις τοπικές κοινότητες, ώστε να εντοπίσουμε τα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν - συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας υπεράσπισης, της συλλογικής δράσης, του κοινωνικού διαλόγου, της υποστήριξης των οργανώσεων LGBTI και της αμφισβήτησης καταχρηστικών κυβερνητικών ενεργειών.

 UN LGBTI STANDARDS PHOTO

Ο Fabrice Houdart, Υπεύθυνος των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ένας εκ των συγγραφέων των προτύπων, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που η Avon αποτελεί έναν από τους πρώτους υποστηρικτές αυτών των προτύπων, καθώς ήταν πάντοτε υπέρ της ενσωμάτωσης και αυτό έρχεται ως μια φυσική επέκταση αυτής της πρακτικής και της φιλοσοφίας. Η Avon παρουσιάζει ηγετικό ρόλο στην προώθηση της ευρύτερης ένταξης των LGBTI ατόμων στους πολλούς τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται. Ελπίζουμε ότι περισσότερες επιχειρήσεις θα την ακολουθήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση της Avon: http://www.avoncompany.com/corporate-responsibility/people/diversity-inclusion/

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα LGBTI Παγκόσμια Πρότυπα του ΟΗΕ: http://unfe.org/standards

Σχετικά με την Avon

Η Avon είναι η εταιρία που για 130 χρόνια με υπερηφάνεια στηρίζει την ομορφιά, την ανανέωση, την αισιοδοξία και, περισσότερο από όλα, τις γυναίκες. Τα προϊόντα της Avon περιλαμβάνουν αναγνωρίσιμες και αγαπημένες σειρές, όπως οι Avon Care, Mark, Anew, Avon Care, Skin-So-Soft και Advance Techniques, οι οποίες διακινούνται μέσω περίπου 6 εκατομμυρίων ενεργών ανεξάρτητων Μελών.

Μάθε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο                        

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Avon

Παυλίνα Κωνσταντάρα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιωάννα Τζάννε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

OneWhole Managing Reputation

Αλεξάνδρα Καρδάμη τηλ.: 2106095044, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχόλια (0)

Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Γράψε το σχόλιό σας

  1. Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Εικόνες (0 / 4)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.