STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

parelash18 Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

• Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, των Τραπεζών, όλων των σπιτιών της πόλης και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι από τις 08:00 το πρωί 26ης Οκτωβρίου μέχρι την δύση του ήλιου της 28ης Οκτωβρίου με τη φροντίδα των αρμοδίων Αρχών.• Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι, κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2018

Β. Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

• Ώρα 07:30: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών και η Φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίζει στους δρόμους της πόλης, θριαμβευτικά, πατριωτικούς ύμνου και τραγούδια.• Ώρα 09:30: Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων και απόδοση τιμών. Η τιμητική πομπή της Σημαίας θα σχηματιστεί στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας την 09:00 ώρα με κεφαλή προς την πλατεία του Ηρώου των Πεσόντων και θα αποτελείται από: α) Τρεις (3) τροχονόμους της Α.Δ. Ευβοίας, β) Τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκίδας, γ) Τέσσερις (4) εκπροσώπους του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας οι οποίοι θα κρατούν την προς έπαρση Σημαία από τα άκρα της σε οριζόντια θέση, δ) Αντιπροσωπείες εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων και ε) Διμοιρία 18 ανδρών ΛΔ/ΣΠΖ.• Ώρα 10:50: Ολοκλήρωση προσέλευσης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για τη Δοξολογία.• Ώρα 11:00: Επίσημη Δοξολογία στο Ναό στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κκ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ. Μετά τη Δοξολογία θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας κο Γεράση Γεώργιο.

 

• Ώρα 11:30: Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων.Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο Κυβέρνησης, Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς, Δήμαρχο Χαλκιδέων, Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Ευβοίας, Λιμενάρχη Χαλκίδας, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ευβοίας, Πρόεδρο Εθνικού Συνδέσμου Αναπήρων- Θυμάτων Πολέμου, Πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αξ/κώνΣτρατού Ξηράς Ν. Ευβοίας, Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Ν. Ευβοίας, Πρόεδρο του Συνδέσμου Έφεδρων Αξ/κών, Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Χαλκίδος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους εκπροσώπους των Αντιστασιακών Οργανώσεωνπου εδρεύουν στο Νομό.Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων.• Ώρα 12:15: Παρέλαση μπροστά από τους επισήμους, κατά το μήκος της Λεωφόρου Βουδούρη, των αναπήρων και θυμάτων πολέμου, των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, των σπουδαστών, των μαθητών Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης, των προσκόπων και των οδηγών κάτω από την εποπτεία του υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής Δ.Δ.Ε. Ν. Ευβοίας που θα πλαισιώνεται από έναν καθηγητή φυσικής αγωγής Δ.Δ.Ε. Ν. Ευβοίας και ένα καθηγητή φυσικής αγωγής Δ.Π.Ε. Ν. Ευβοίας, και 2 Διμοιριών της Σχολής Πεζικού.

 

Γ. Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018• Ώρα 17:30: Υποστολή Σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων

Δ. Τελετάρχη ορίζουμε την κα Σαββοπούλου Σταματούλα

2. Στις εορταστικές εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:Ο Λαός της πόλης.Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος,Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. ΧρυσόστομοςΟ Εκπρόσωπος της ΚυβέρνησηςΟ κ. Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς ΕλλάδαςΟ κ. Περιφερειάρχης Στερεάς ΕλλάδαςΟι κ.κ. Βουλευτές και πρώην Βουλευτές του ΝομούΟι κ.κ. Πρόεδρος και Εισαγγελέας ΕφετώνΟι κ.κ. Πρόεδρος και Εισαγγελέας ΠρωτοδικώνΟ κ. Πρόεδρος του Διοικητικού ΠρωτοδικείουΟ κ. Διευθυντής Πεζικού του Γενικού Επιτελείου ΣτρατούΟ Ανώτερος Διοικητής ΦρουράςΟ κ. Δήμαρχος ΧαλκιδέωνΟ κ. Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Στ.ΕΟ κ. Πρόεδρος και τα μέλητου Δημοτικού Συμβουλίου ΧαλκίδαςΟ κ. Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού ΣυλλόγουΟ κ. Προϊστάμενος Δικαστικού ΓραφείουΟι κ.κ. Εφέτες Οι κ.κ. Αντιεισαγγελείς ΕφετώνΟι κ.κ. ΠρωτοδίκεςΟι κ.κ. Αντιεισαγγελείς ΠρωτοδικώνΟι κ.κ. Πρωτοδίκες Διοικητικού ΠρωτοδικείουΟ Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Τ.Ε.Ι. Στερεάς ΕλλάδαςΟι κ.κ. Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Ειρηνοδίκες, Πταισματοδίκες, Συμβολαιογράφοι, Διοικητικά Συμβούλια, Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών – Τραπεζών και ο κ. Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένων κατά ιεραρχική τάξηΟι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος εν ενεργεία και εν αποστρατεία, με στολή κατά ιεραρχική τάξηΟ κ. Πρόεδρος Παραρτήματος Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς Ν. ΕυβοίαςΟ κ. Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Ν. ΕυβοίαςΟ κ. ΠρόεδροςΣυνδέσμου Αναπήρων Θυμάτων ΠολέμουΟ κ. Πρόεδρος Συνδέσμου Εφέδρων ΑξιωματικώνΟι κ.κ. Πρόεδροι Αντιστασιακών ΟργανώσεωνΗ κ. Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Χαλκίδος του Ελληνικού Ερυθρού ΣταυρούΟι κ.κ. Περιφερειακοί Έφοροι Προσκόπων και ΟδηγώνΟι κ.κ Πρόεδροι και τα Δ.Σ. του Ιατρικού - Φαρμακευτικού Συλλόγου, Επιστημονικών Συλλόγων, Εκπολιτιστικών Συλλόγων και Λογοτεχνικών ΣωματείωνΟι κ.κ. Πρόεδροι και τα Δ.Σ. του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Τεχνικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Ένωσης Αγροτικών Δασικών Συνεταιρισμών, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών, του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας, του Εμπορικού Συλλόγου και των λοιπών Επαγγελματικών και Εργατικών ΟργανώσεωνΟ κ. Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΧαλκίδαςΤο Προεδρείο της Ισραηλιτικής ΚοινότηταςΟι Προξενικοί Πράκτορες Ξένων ΚρατώνΟι κ.κ. Εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε

 

ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.