fbpx
MENU
MENU
STAR Κεντρικής Ελλάδας
STAR Κεντρικής Ελλάδας
STARSPORTS.GR
Θανάσης Μερτζάνης

Θανάσης Μερτζάνης

Δημοσιογράφος Star Κεντρικής Ελλάδας – Βοιωτία

Mertzanis ThanasisΑνακοινώθηκαν με απόφαση του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας οι μόνιμες επιτροπές πολιτικής της  ΚΕΔΕ,  οι οποίες απαρτίζονται από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους ανά την Ελλάδα με θητεία έως και το 2023. 

Η Βοιωτία εκπροσωπείται στις επιτροπές με 17 μέλη, η Φθιώτιδα με 11, η Ευρυτανία με 2, η Φωκίδα με 2 και η Εύβοια με 8.

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 10:02

Δεν έχουν που να κοιμηθούν στο Μπούρτζι

Mertzanis ThanasisΤο καταστροφικό και δολοφονικό καιρικό φαινόμενο που έπληξε πρόσφατα την Εύβοια, διαδέχεται το επιτελικό κράτος που διαχειρίστηκε «επαρκώς» και με «ασύλληπτη» ταχύτητα τα αποτελέσματα της θεομηνίας.

Mertzanis ThanasisΜε απόφαση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια και μετά από πρόταση του ΔΣ της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας και αντιπρόεδρος της επιτροπής υγείας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας συμμετέχει στη νέα σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ).

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 11:57

Ο δήμος Δ-Α-Α δεν πάει στην τελετή θεμελίωσης

Αίσθηση προκαλεί η ομόφωνη απόφαση του νέου ΔΣ στο δήμο Δ-Α-Α, να κάνει δεκτή την πρόταση του δημάρχου Γιάννη Σταθά και να μην εκπροσωπηθεί ο δήμος στην τελετή θεμελίωσης της δεύτερης μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο εργοστάσιο του Αλουμινίου στον Άγιο Νικόλαο, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 15.00, στην οποία θα παραστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο γεωγραφικός προσδιορισμός του εργοστασίου στην επίσημη πρόσκληση της εταιρείας για την τελετή προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την αντίδραση του δήμου Δ-Α-Α που απαιτεί την επανέκδοσή της με σαφή αναφορά στο Δήμο.

Πηγές αναφέρουν ότι η νεότερη εξέλιξη είναι προϊόν της άτυπης μέχρι στιγμής κόντρας μεταξύ των δήμων Δ-Α-Α και Λεβαδέων, οι οποίοι διεκδικούν τη λειτουργία της νέας ενεργειακής μονάδας στα διοικητικά τους όρια.

Η ουσία ωστόσο αυτής της διεκδίκησης ακούει στο όνομα αντισταθμιστικά ωφελήματα προς τις τοπικές κοινωνίες από τη λειτουργία της επένδυσης.

Εξομάλυνση και εξυγίανση είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Λεβαδέων, για την προγραμματική σύμβαση της περιφέρειες που απέρριψαν ομόφωνα οι παρατάξεις των Ρούσσαρη, Ζιώγα, Κοτσικώνα, Θεοδώρου και Πούλου στην προηγούμενη θητεία και αφορούσε στο έργο της αγροτικής οδοποιίας στα κτήματα της Κωπαίδας.

Η ΝΔ και το σχέδιο «Αθηνά» κατάργησαν το πανεπιστημιακό τμήμα περιφερειακής και οικονομικής ανάπτυξης στη Λιβαδειά.

Ενθαρρυντικά είναι τα απολογιστικά στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για την επιχειρηματικότητα το 2017 στο νομό.

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της Δημάρχου Λεβαδέων και της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας με φόντο την αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς.

Με επιστολή τους στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζητούν, το κράτος να αναλάβει τα υπόλοιπα έξοδα της θεραπείας για τη σωτηρία του παιδιού τους, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα από τη Λιβαδειά, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση μετά τις νεότερες δυσάρεστες εξελίξεις.

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 19:50

Έκκληση για βοήθεια

Ένας συμπολίτης,  Λειβαδίτης και η οικογένειά του δοκιμάζονται.

Σελίδα 1 από 4