fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
Σεραφείμ Μηχιώτης

Σεραφείμ Μηχιώτης

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, προσώρας, κατά πόσον έγινε ανάρπαστο το φύλλο της «Εφ.Συν» αυτού του Σαββατοκύριακου, θα το ξέρουμε σε λίγες ημέρες.

-Τα τεφτέρια του Γ. Λακόπουλου γιά τον ΥΦΕΘΑ, Στρατηγό Αλκ. Στεφανή

Με ληγμένα πυρομαχικά η ΣΥΡΙΖΑίϊκη "Εφ.Συν" επέλεξε να συνεχίσει και σήμερα το θέμα που επεχείρησε να αναδείξει από το χθεσινό φύλλο, εναντίον του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης Στρατηγού Αλκ. Στεφανή, αλλά αυτή τη φορά με την στήριξη και του κομματικού δελτίου της "ΑΥΓΗΣ" , σε αποστολή συμπληρωματικών βολών, εναντίον του κοινού "εχθρού", ακόμη και δια χειρός του κραταιού Καρτερού, διευθυντή Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού, στο Μαξίμου, επί ΣΥΡΙΖΑιοκρατίας.

"Διένεξη του Αιγαίου": Το διαβάζεις με απορία, λες μέσα σου "άλλο ένα πυροτέχνημα της Τουρκικής προπαγάνδας", και δεν εννοείς να πιστέψεις στα μάτια σου, όταν ενσκήψεις σε αυτό και δεις ότι προέρχεται από Ελληνική υπογραφή φαρδειά-πλατειά, αυτήν του γνωστού από τα κείμενά του, καθηγητή Αλέξη Ηρακλείδη.

Συμπληρώνοντας 2.000 αναρτήσεις στην καταχώρηση ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ» από τον προσωπικό μου ιστότοπο sermichiotis.blogspot.gr και τα αντίστοιχα κοινωνικά δίκτυα (fb:sermichiotis, tweeter:macmichio), μπορώ αβίαστα να καταλήξω στην εξ αντικειμένου διαπίστωση-εκτίμηση, ότι, 7 χρόνια από τότε, από την πρώτη μου ανάρτηση, ο...κήπος του κομματικού δελτίου της «ΑΥΓΗΣ», του φύλλου που εκδίδεται από το κομματικό ιερατείο της Κουμουνδούρου και που το χρηματοδοτεί ακαταπαύστως, παρά την απογοητευτική του καθημερινή κυκλοφορία, είναι καρπερός!

-Η διπλή αρνητική έκπληξη στο φύλλο της Τετάρτης, 20/11/19

Εξήντα δύο συμπολίτες μας ήλθαν να ζητήσουν, με κοινή τους δημόσια δήλωση, την αποφυλάκιση του πρώην Υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου, του οποίου η κράτηση συνεχίζεται στις Φυλακές Κορυδαλλού, παρά την παρέλευση του 12μήνου κράτησής του, δίχως να τού έχει απαγγελθεί κατηγορία, απλώς και μόνον επειδή κρίνεται ύποπτος τέλεσης νέου αδικήματος ...

Αυτοί οι απίθανοι τύποι που γράφουν και γεμίζουν καθημερινώς τις σελίδες της «Εφ.Συν» δεν παίζονται με τίποτε, πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων. Και θα έλεγε κανείς, ότι έχουν βάλει στοίχημα να αυτοδιαψευσθούν ότι υπηρετούν την «ανεξάρτητη, συνεταιριστική δημοσιογραφία» (...) στη φιλότιμη, πράγματι, υπερ-προσπάθειά τους να μη δώσουν λαβές ότι δεν υπηρετούν το Κόμμα-«οδηγό» τους. Που δεν είναι άλλο από τον εκπεσόντα από την κυβερνητική εξουσία ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ ψηλά βάζει ο διευθυντής της "Εφ.Συν", Νικόλας Βουλέλης, τον πήχη γιά το φύλλο που διευθύνει, στο δισέλιδο σημείωμά του με το οποίο αρχίζει 74σέλιδη ειδική έκδοση, που συνοδεύει το φύλλο του Σαββατοκύριακου.

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 07:33

Μνήμη Ναυάρχου Κωστή Δημητριάδη

Η εξόδιος ακολουθία, αυτού του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου, γιά το Ναύαρχο Κωστή Δημητριάδη, δεν ήταν από τις τελετές, από τις στιγμές της καθημερινής επικαιρότητας, που «κυνηγούν» να καλύψουν τα μέσα ενημέρωσης, τηλεοράσεις κυρίως. Αλλά αυτό, από μιάν άποψη, μπορεί να μην είναι και κακό...

Με τον ΥΦΕΘΑ, Στρατηγό ε.α. κ. Αλκιβιάδη Στεφανή δεν έχω συναντηθεί ποτέ, δεν έχουμε ανταλλάξει καν χειραψία, αυτό είναι βέβαιο.

Σελίδα 1 από 4
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.