fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
Όλγα Λαθύρη

Όλγα Λαθύρη

Δημοσιογράφος
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 09:45

Επιτέλους βρείτε τα..

Πολλά τα Γιατι ;;;; σε όλους μας εδώ και καιρό...ΓΙΑΤΙ να μας γυρίζουν σε λάθη και καταστάσεις τους παρελθόντος; Γιατί δεν μας αφήνουν ήσυχους έστω με αυτά τα λίγα να συνεχίσουμε τη ζωή μας, Γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι πολιτικοί μας στα αυτονόητα; Να διδαχτούν από τα λάθη τους παρελθόντος και να συζητήσουν για το αυτονόητο... Να ορθοποδήσει η χώρα και να επιστρέψει η ευημερία.... ΟΧΙ δεν είναι άπιαστο όνειρο... Οι νέοι μπορούν να παλέψουν στη χώρα με τα λίγα που τους δίνει, οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα μπορούν να εργαστούν με τα ελάχιστα, οι υπάλληλοι του δημοσίου μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον τομέα τους, οι αγρότες θα παραμείνουν στα χωράφια τους προσπαθώντας... οι συνταξιούχοι θα συνηθίσουν με τα ελάχιστα, οι άνεργοι θα συνεχίσουν να ελπίζουν, όλοι μπορούν , υπάρχουν αντοχές, αρκεί να τους εμπνέουν την ελπίδα αυτοί που έχουν τα ηνία της χώρας. Αρκεί να σοβαρευτούν οι κυβερνώντες και να μην βιάζονται για τα αξιώματα οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης.

Αρκεί να καθίσουν και να ξαναλογαριάσουν τα μέτρα που χρειάζονται για να γίνει κανονική η καθημερινότητά μας. Αρκεί να ξυπνήσουν από τον λήθαργο της αδράνειας ΚΑΙ να σταματήσουν αυτούς που καλλιεργούν τον «παράδεισο» της δραχμής.
Τα λέω απλά, γιατί απλά είναι και όχι περίπλοκα όπως μας τα παρουσιάζουν. Μιλώντας κάθε μέρα στον STAR FM με οικονομολόγους, παράγοντες της αγοράς, ανθρώπους που αγωνιούν σε οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκονται, είτε σε εργασία, είτε σε ανεργία, ...Όλοι ρωτούν γιατί δεν συνεννοούνται;;;


Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, ο καθ.Οικ.Παν/μίου Πειραιώς μας είπε: «Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, κάθε μέρα που περνά μας απομακρύνει από το κλείσιμο της αξιολόγησης, μας φέρνει πιο κοντό καταρχήν σε ένα πιθανό δημοψήφισμα και έπειτα σε πρόωρες εκλογές... δυο σενάρια ζημιογόνα για τη χώρα , αλλά οι κινήσεις της κυβέρνησης που «θαλασσοδέρνεται» μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που πάει μόνος να δει τους δανειστές...δείχνουν ότι απέχουμε πολύ, από αυτό που θα ήταν σωτήριο για το λαό τώρα... την εθνική συνεννόηση ώστε να υπάρχει ενιαία γραμμή»
Και πολύ αλλά σκεφτόμαστε .. νομοτελειακά ο σημερινός αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα κυβερνήσει, δεν θα είναι όμως προς το συμφέρον του να διοικήσει μια χώρα όχι φτωχοποιημένη και διαλυμένη από τα μνημόνια, αλλά μια χώρα που να στέκεται τουλάχιστον «στα πόδια της»;;;; γιατί η ευημερία είναι ακόμη μακριά... Ας βάλει πλάτη λοιπόν και μαζί με όλους, όσοι είναι πατριώτες, ώστε να ανασάνει αυτή κοινωνία, της οποίας είμαστε!..

...όλοι παιδιά της !!! Αλέξη , Κυριάκο και λοιποί «εκλεκτοί» πολιτικοί παράγοντες της χώρας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ...

Χάρμα οφθαλμών οι εικόνες που δημιούργησε ο φετινός Χειμώνας στην Ευρυτανία. Τόσο πολύ χιόνι είχε να πέσει πάνω από μια 10ετία. Τα έλατα  αλλά και τα άλλα δέντρα ανάμεσά τους, στέκονται , σαν να θέλουν να σου μιλήσουν. Να πουν και αυτά την ιστορία τους, για το φορτίο που κουβαλούν. Αυτόν τον λευκό θησαυρό για το περιβάλλον. «Αυτός είναι Χειμώνας» λένε οι κάτοικοι των χωριών μας.

O Γολγοθάς των μικρών αγοριών από τη Λαμία, Βασίλη και Δημήτρη 10 και 8 ετών, συνεχίζεται. Τα παιδάκια βρίσκονται εδώ και έξι μήνες στο Βέλγιο για τις ανάγκες της φροντίδας της ανίατης θανατηφόρας πάθησής τους (Μυϊκή Δυστροφία τύπου Duchenne). Οι γονείς των δυο αγοριών, Ευχαριστούν από καρδιάς, όλους όσους βοήθησαν για τη μετάβαση της οικογένειας εκεί και συνεχίζουν να βοηθούν με κάθε τρόπο.

Οι γονείς των μικρών αγοριών Βασίλη και Δημήτρη 10 και 8 ετών αντίτοιχα, από την Λαμία που συμμετέχουν στην πειραματική θεραπεία στο νοσοκομείο Pitie Salpetriere στο Παρίσι, ευχαριστούν από καρδιάς, όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο να πραγματοποιηθεί η μετάβασή τους εκεί.

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για βοήθεια, ώστε τα δύο αγοράκια από τη Λαμία που πάσχουν από Μυική Δυστροφία,-σύνδρομο τύπου Duchenne- να μεταβούν στο Παρίσι στο νοσοκομείο PitieSalpetriere, το μόνο ιατρικό κέντρο στην Ευρώπη που δέχεται να συμμετάσχουν στην εξελιγμένη φάση δοκιμών που διεξάγει , ώστε να σταματήσει η
καταστροφή των μυϊκών ινών στον οργανισμό τους.

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 18:55

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ...ΟΥ ΟΥ ΟΥ

Πάει «λάλησαν» οι κυβερνώντες, γιατί εάν έχουν σώας τα φρένας, όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας στις 14 Οκτωβρίου στη Βουλή, ας μας απαντήσουν: Που το πάνε με τις περικοπές, τους ατελείωτους φόρους, τις απολύσεις και την εφεδρεία ; Που θα βάλουν τέλος; Νομίζουν ότι οι πολίτες απέχουν πολύ από την φτώχεια και την πείνα ; Παιδεία δεν έχουμε, υγεία (είμαστε καλά...αλλά) σύστημα υγείας δεν έχουμε, εργασία στο αβέβαιο, βεβαίως ασφάλεια ανύπαρκτη, βλέπετε το αποδεκατισμένο Αστυνομικό Σώμα βιώνει από μόνο του την ανασφάλεια, χωρίς εξοπλισμό, χωρίς καύσιμα στα οχήματα και με μειωμένο μισθό.

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2011 00:00

Παραμύθια..τέλος

Οργισμένος ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος από την στάση των ενδιαφερομένων επενδυτών του Atalanti Hills, καθώς θεωρεί ότι μετά από 7 χρόνια ήρθε η ώρα να δηλώσουν με κάθε ειλικρίνεια εάν όντως υπάρχει διάθεση για να γίνει η επένδυση στην περιοχή. Ο κ. Λιόλιος τονίζει ότι πρέπει «να σταματήσουν τα παραμύθια και να πέσουν οι μάσκες» γιατί έχουν δημιουργηθεί πολλές προσδοκίες στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.