Τελευταίες Ειδήσεις
Κύρα Αδάμ

Κύρα Αδάμ

Δημοσιογράφος

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 21:09

Στην Αθήνα, το ταγκό χορεύεται με τρείς

Το προχθεσινό Eurogroup στις Βρυξέλλες ήταν από τα συντομότερα στην ιστορία του και μάλιστα με ελληνικό θέμα στην ατζέντα, καθ’ ομολογία του προέδρου του κ Ντάισεμπλουμ.
Χρειάστηκε ίσα ίσα η συνεδρίαση, για να ανακοινωθεί η έλευση, την Καθαρά Δευτέρα στην Αθήνα, του κουαρτέτου, προκειμένου να επαναληφθούν οι συνομιλίες για την β’ αξιολόγηση.

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 12:05

Το 2017 δεν είναι το 2015

Ευρωπαίοι δανειστές και ΔΝΤ, ως αναμενόταν άλλωστε, διαμόρφωσαν κοινή στάση απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση, ανεξαρτήτως των διαφορών μεταξύ τους. Το περίγραμμα της συμφωνίας αυτής φαίνεται ότι συμφωνήθηκε στο περιθώριο του Παγκόσμιου Φόρουμ στο Νταβός, ανάμεσα στον κ Σόιμπλε και την κα Λαγκάρντ, απουσία της ελληνικής πλευράς που επέλεξε να μην παραστεί στο Φόρουμ.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 19:31

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Τίποτα δεν προμηνύεται εύκολο για την κυβέρνηση το επόμενο διάστημα , τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη, ( Μάρτιο Απρίλιο), όταν , θεωρητικώς η Αθήνα έβλεπε τον εαυτόν της να μπαίνει στο κλαμπ των ευρωπαϊκών χωρών με ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ, «διαβατήριο» για έξοδο στις αγορές.
Από τον Δεκέμβριο, μετά την απρόσεκτη κίνηση του εφάπαξ «μπουναμά» των 600εκ ευρώ, ευρωπαίοι δανειστές και ΔΝΤ πιέζουν πλέον συντονισμένα και ασφυκτικά την Αθήνα να αποδεχθεί τις απαιτήσεις τους , που διαφέρουν μεν, καταλήγουν δε, στον ίδιο παρονομαστή.

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 10:21

Το ανακατωμένο και μπερδεμένο 2017

*Άκρατη εσωτερική πολιτική λιτότητας-made in Greece, δια χειρός κυβέρνησης Τσίπρα,
*Διαρκής αμφιβολία για το αν, πότε και πως, θα ολοκληρωθεί η Β αξιολόγηση, (που η κυβέρνηση θα την έκλεινε τον Νοέμβριο του 2016), ώστε να μπορέσουν τα ελληνικά ομόλογα να συμμετάσχουν στην ποσοτική χαλάρωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και να δοθεί το πράσινο φως για να βγει η Ελλάδα στις διεθνείς αγορές.
*Ασταθές πολιτικό περιβάλλον με τις τρεις εκλογές στην Ευρώπη (Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία) και τις άγνωστες βουλές της κυβέρνησης Τράμπ στις ΗΠΑ.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 10:08

Μπουναμάδες και κόλλυβα

Απέναντι στον χριστουγεννιάτικο μπουναμά του Α. Τσίπρα προς τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ακριτικούς νησιώτες, όλοι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έδωσαν χθες κόλλυβα, ενταφιάζοντας μέχρι νεωτέρας τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, που αποφάσισαν στο Eurogroup μόλις στις 5 Δεκεμβρίου.

Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 20:03

Κηδεμονία στο διηνεκές

Η Ελλάδα θα παραμείνει υπό την εποπτεία των δανειστών για αρκετά ακόμα χρόνια και μετά τη λήξη του παρόντος Μνημονίου το 2018 και μάλιστα θα έχει προαποφασίσει τα μέτρα και τους μηχανισμούς εκείνους, που θα επιτρέπουν να παραμείνει σταθερός ο στόχος του πλεονάσματος του 3,5 % ΑΕΠ και μετά το 2018.

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 20:58

Δεσμώτες στο διηνεκές

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέχρι πρότινος, η κυβέρνηση και κυρίως ο πρωθυπουργός Α Τσίπρας εξέφραζαν πολλαπλώς και σε όλους τους τόνους ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα ήταν ένας περίπατος, καθώς ο απαράβατος στόχος της κυβέρνησης ήταν η μείωση του χρέους και η μείωση του ήδη συμφωνημένου πλεονάσματος 3,5% από το 2018 και μετά, ώστε να ανοίξει και ο δρόμος ένταξης της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ για να αυξηθεί η πολυπόθητη ρευστότητα προς τις ελληνικές τράπεζες.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 10:12

Το αλαλούμ στο Κυπριακό

Το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας θα ήταν να εμπλακεί σε μια εφ όλης της ύλης διαπραγμάτευση με τον Τ. Ερντογάν για το Κυπριακό, παράλληλα με το κρίσιμο euro group της 5ης Δεκεμβρίου για την αξιολόγηση και την υπόθεση του ελληνικού χρέους.

×
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1.    Η «STAR Α.Ε.», Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, που εδρεύει στο 4οχλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, (εφεξής καλούμενη Διοργανώτρια), διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, όπου θα διανεμηθούν δώρα μέσω κληρώσεως. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω των ιστοσελίδων του σταθμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής ή Συμμετέχοντες»). Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γονικής συγκατάθεσης. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στη STAR Α.Ε., τα μέλη της οικογένειας τους καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

3.    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τους εξής τρόπους:
Οποιοσδήποτε, Δικαιούμενος Συμμετοχής, που εισέρχεται στις διευθύνσεις www.tvStar.gr και www.starsports.gr,  έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τα δώρα, εφόσον κάνει:
•    Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook
•    Like στη δημοσίευση και
•    Share (κοινοποίηση) της δημοσίευσης στο χρονολόγιό του.

4.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας random.org, μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.

5.    Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

6.    Οι τυχεροί/τυχερές θα ενημερώνονται από τη δημοσίευση των ονομάτων που θα αναρτάται στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr. Οι βεβαιώσεις για τα δώρα θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού, από τα γραφεία της STAR Α.Ε.
(Πληροφορίες: 22310 46725 /  Καθημερινά: 12:30 – 13:30 & 19:00 – 20:00) 

7.    Οι τυχεροί/τυχερές θα πρέπει να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για τα δώρα  τους εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης των ονομάτων. Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών το δώρα θα παραλαμβάνουν οι επιλαχόντες. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή.

8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των τυχερών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι συμμετέχοντες, δια της υποβολής δήλωσης συμμετοχής συναινούν ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα για τη δημοσίευση του ονόματός τους ή για τη χρήση του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τη Διοργανώτρια απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια, ή σχετικές προωθητικές ενέργειες που πρόκειται να διεξαγάγει η ίδια. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

9.    Η Διοργανώτρια τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της κλήρωσης ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση της, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της Ενέργειας και χωρίς προειδοποίηση, με την δημοσίευση νεότερης ανακοίνωσης στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.
Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες.

10.    Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11.    Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.    Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαγωνισμών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο.

13.    Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr ή www.starsports.gr από την Διοργανώτρια και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

14.    Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

×
×
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.