Τελευταίες Ειδήσεις
Γιώργος Σιμόπουλος

Γιώργος Σιμόπουλος

Δημοσιογράφος, Διευθύνων Σύμβουλος Star Κεντρικής Ελλάδας και Γραμματέας της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας

Η λειτουργία της ενημερωτικής περιφερειακής τηλεόρασης είναι συνυφασμένη με την Ενημέρωση και την Επικοινωνία σε ένα συγκεκριμένο και καθορισμένο - τουλάχιστον γεωγραφικά - τηλεοπτικό κοινό.
Τα στοιχεία που συνθέτουν και ενώνουν τους τηλεθεατές ενός περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού είναι η καταγωγή ή και ο τόπος κατοικίας ή/και εργασίας, τα κέντρα αποφάσεων και η τοπική εξουσία, η δημιουργία και οι δράσεις στην επιχειρηματικότητα, την οικονομία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα.

• Ο ΓΣ Λαμία έχασε κάθε ελπίδα να συμμετέχει στα play outs.
• Παραμονή τέλος και μαθηματικά για τον ΓΣ Λαμία στην Volleyleague.
• Ο ΓΣ Λαμία την τελευταία αγωνιστική υποβιβάζεται στην Α2.
• Μετά από 11 χρόνια στην Α1, την κορυφαία κατηγορία του Volley.
Οι παραπάνω τίτλοι ήταν μερικοί από αυτούς που περιέγραψαν το ρεπορτάζ του Σαββατοκύριακου, μετά τον αγώνα του ΓΣ Λαμία στην Πάτρα με την Παναχαϊκή όπου ο επερχόμενος υποβιβασμός πιστοποιήθηκε στο φύλλο αγώνος και στο μυαλό όλων όσων δεν ήθελαν μέχρι εκείνη τη στιγμή να το πιστέψουν..

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 13:45

Γιατί το Star έχει εκκλησάκι στην αυλή του;

Το κτήριο που στεγάζει το Star Κεντρικής Ελλάδας στη Λαμία, χτίστηκε το 2003 από τον Βασίλη και την Νίκη Χειμωνίδη και εγκαινιάστηκε στις 17 Ιανουαρίου 2004. Φιλοξενεί τον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας, τον ραδιοφωνικό σταθμό Star fm 97,1, τις ιστοσελίδες tvstar.gr και starsports.gr με το προσωπικό τους και το σύνολο των διοικητικών υπηρεσιών της STAR A.E. Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας.

Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2016 14:12

Καλή Χρονιά!!

Η μεγάλη Οικογένεια του Star Κεντρικής Ελλάδας εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους τους τηλεθεατές του Star Κεντρικής Ελλάδας, τους ακροατές του Star fm 97,1 και επισκέπτες-αναγνώστες του tvstar.gr και του starsports.gr σε όλον τον κόσμο. Τις θερμότερες ευχές για ένα καλύτερο 2016 στέλνουμε και στους φίλους που μας ακολουθούν και μας παρακολουθούν το Star Κεντρικής Ελλάδας μέσα από τον OTE TV σε όλη την Ελλάδα, σε όσους μας βλέπουν και μας ακούνε μέσα από το webtv/webradio και σε όσους βρίσκουν το πρόγραμμά μας live ή on demand στην tvstar APP στις smart tv Samsung.

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 19:29

Κάντε το όπως το 2004

Kαι όμως πέρασαν 11 χρόνια... Από τότε που ο Θοδωρής Ζαγοράκης έπαιρνε το βαρύτιμο τρόπαιο από τα χέρια του τότε προέδρου της UEFA, Λέναρντ Γιόχανσον και το σήκωνε με καμάρι και υπερηφάνεια στον ουρανό της Λισσαβώνας, πλημμυρίζοντας με ανείπωτη ευτυχία τους χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που είχαν... βάψει μπλε ένα σημαντικό κομμάτι της εξέδρας του "Ντα Λους", αλλά και τους εκατομμύρια Έλληνες που παρακολουθούσαν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 09:41

Ευθυμογράφημα.. έβδομης τέχνης

Μία ανώνυμη καταγγελία από τρεις επαγγελματίες "δημοσιογράφους", μας δίνει την δυνατότητα να ευθυμήσουμε, αυτές τις δύσκολες μέρες της αβεβαιότητας, διαβάζοντας και αναλύοντας όσα προφανώς ανορθόδοξα και εμφανώς ανορθόγραφα και ασύντακτα προσπαθεί να πετύχει. Οι τρεις ανώνυμοι "επαγγελματίες" με επιστολή τους στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν ως αναρμόδια την εκπροσώπηση του συνεργάτη του Star Κεντρικής Ελλάδας Πάνου Αγγελόπουλου, ζητώντας από την οργανωτική επιτροπή να φιλοξενεί μόνο επαγγελματίες. Διαβάστε όμως παρακάτω την καταγγελία, για να συνεχίσουμε το ευθυμογράφημα.

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 09:11

Το μοιραίο λάθος του Σόιμπλε

Μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη..έφτασε και η κακή του ώρα. Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόιλφραγκ Σόιμπλε έκανε το μοιραίο λάθος. Βιάστηκε να πει "όχι" στην αίτηση παράτασης της δανειακής σύμβασης από την Ελλάδα και αυτή τη φορά, η άρνησή του θα βοηθήσει την Ελλάδα. Θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλησε να προλάβει.

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 09:16

Μανία με τον Ταλεϋράνδο..

Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα, στον πολιτικό λόγο, να χρησιμοποιούνται φράσεις-αποφθέγματα του Ταλεϋράνδου. Λες και χάθηκαν οι Έλληνες φιλόσοφοι ή ότι δεν είχαν πει κάτι, που είναι και σήμερα και για όλες τις περιστάσεις..επίκαιρο και εύστοχο.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Αθηναίους που την Κυριακή το πρωϊ επέλεξαν να περάσουν οδηγώντας μπροστά από το Ολυμπιακό Στάδιο, στην οδό Σπύρου Λούη. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και στην Σπύρου Λούη κυκλοφορούσαν λίγα αυτοκίνητα. Όσοι σκέφτηκαν - προφανώς φυσιολογικά - ότι πρόκειται για έναν δρόμο κλειστό που μπορούν να αναπτύξουν την - επίσης φυσιολογική - ταχύτητα των 80 χλμ/ώρα, γελάστηκαν. Στην πρώτη είσοδο του ΟΑΚΑ τους περίμενε το ραντάρ και οι άντρες της Τροχαίας Κηφισιάς. Μεταξύ αυτών και ο υπογράφων το παρόν άρθρο..που θα συνεχίσει σε πρώτο ενικό.

Τα τελευταία δέκα χρόνια στην Λαμία, συντελείται η μεγαλύτερη επιτυχία στον σωματειακό αθλητισμό της πόλης. Ο Γυμναστικός σύλλογος Λαμία καταφέρνει να βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του αθλήματος της πετοσφαίρισης και όχι μόνο. Κάθε χρόνο για 10 συνεχόμενα χρόνια, φέρνει και μία επιτυχία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με το όνομα Λαμία.
Κι όμως, η συμπεριφορά των λεγόμενων "φορέων" της πόλης και του νομού είναι σαν να φέρνει την καταστροφή. Η απόλυτη αδιαφορία.

Σελίδα 1 από 3
×
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1.    Η «STAR Α.Ε.», Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, που εδρεύει στο 4οχλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, (εφεξής καλούμενη Διοργανώτρια), διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, όπου θα διανεμηθούν δώρα μέσω κληρώσεως. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω των ιστοσελίδων του σταθμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής ή Συμμετέχοντες»). Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γονικής συγκατάθεσης. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στη STAR Α.Ε., τα μέλη της οικογένειας τους καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

3.    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τους εξής τρόπους:
Οποιοσδήποτε, Δικαιούμενος Συμμετοχής, που εισέρχεται στις διευθύνσεις www.tvStar.gr και www.starsports.gr,  έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τα δώρα, εφόσον κάνει:
•    Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook
•    Like στη δημοσίευση και
•    Share (κοινοποίηση) της δημοσίευσης στο χρονολόγιό του.

4.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας random.org, μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.

5.    Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

6.    Οι τυχεροί/τυχερές θα ενημερώνονται από τη δημοσίευση των ονομάτων που θα αναρτάται στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr. Οι βεβαιώσεις για τα δώρα θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού, από τα γραφεία της STAR Α.Ε.
(Πληροφορίες: 22310 46725 /  Καθημερινά: 12:30 – 13:30 & 19:00 – 20:00) 

7.    Οι τυχεροί/τυχερές θα πρέπει να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για τα δώρα  τους εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης των ονομάτων. Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών το δώρα θα παραλαμβάνουν οι επιλαχόντες. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή.

8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των τυχερών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι συμμετέχοντες, δια της υποβολής δήλωσης συμμετοχής συναινούν ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα για τη δημοσίευση του ονόματός τους ή για τη χρήση του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τη Διοργανώτρια απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια, ή σχετικές προωθητικές ενέργειες που πρόκειται να διεξαγάγει η ίδια. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

9.    Η Διοργανώτρια τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της κλήρωσης ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση της, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της Ενέργειας και χωρίς προειδοποίηση, με την δημοσίευση νεότερης ανακοίνωσης στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.
Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες.

10.    Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11.    Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.    Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαγωνισμών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο.

13.    Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr ή www.starsports.gr από την Διοργανώτρια και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

14.    Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

×
×
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.