Τελευταίες Ειδήσεις
Ανδρέας Δημούτσος

Ανδρέας Δημούτσος

Για το προς ψήφιση Νομοσχέδιο για την «Νομική αναγνώριση φύλου» για άτομα από 15 ετών και άνω, που επιθυμούν να αυτοπροσδιορίζονται, που προωθούν κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελληνική Εταιρεία Ψυχιάτρων Εφήβων και Παίδων με την 197 επιστολή της 4/10/2017 προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Υγείας, Ιατρικό Σύλλογο, Βουλευτές κ.α. https://www.hscap.gr/taytotita-fyloy  τοποθετείται αρνητικά προς το προς ψήφιση Νομοσχέδιο για την «Νομική αναγνώριση φύλου».

Η μεγαλύτερη επένδυση που πρόκειται να γίνει αν ξεκολλήσει από τη γραφειοκρατία, είναι αυτή στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού που υπεγράφη πριν Πέντε χρόνια. Από τότε επίμονα κάποιοι φέρνουν εμπόδια στην επένδυση αυτή, και προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο χώρος αυτός ήταν δάσος ή αρχαιολογικός χώρος. Ψέματα λένε διότι τα τελευταία εκατό χρόνια ΔΕΝ ήταν δάσος αυτός ο χώρος. Το 1038 που άρχισε να κατασκευάζεται ο αεροδιάδρομος, έχουμε αεροφωτογραφίες που δείχνουν ότι ήταν κρανίου τόπος, όχι δάσος.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.