fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
Ανδρέας Δημούτσος

Ανδρέας Δημούτσος

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 13:11

Ερντογάν «επιτυχίες»

Ο όψιμος δικτατορίσκος της Τουρκίας, έχει καβαλήσει για τα καλά το καλάμι παριστάνοντας τον χαλίφη των απανταχού μουσουλμάνων, την υπερδύναμη που καθορίζει κατά το δοκούν τις τύχες του κόσμου και εισβάλλει σε ξένες χώρες με την βία των όπλων ή την διπλωματία, χωρίς κανένα «τίμημα». Θεωρεί την Τουρκία «σαν μια μεγάλη οικογένεια 300 εκατομμυρίων ανθρώπων από τη Αδριατική μέχρι το Μέγα Σινικό Τείχος» (Μολδαβία, Οκτώβριος 2018). Και αντιγράφει πιστά τις μεθοδεύσεις διάσημων δικτατόρων του παρελθόντος που αιματοκύλισαν τον πλανήτη και έφαγαν το κεφάλι τους.

«Όποιος κατοικεί στην Ελλάδα Υποχρεούται να πληρώνει Φόρο και Ασφάλιση» Αθήνα,. 2019-10

Παρατηρούμε ότι η συμφωνία Πρεσπών που υπέγραψε το 2018 ο Τσίπρας, χωρίς σύμφωνη γνώμη των άλλων κομμάτων, πρόκειται να χαρίσει το δικαίωμα να λέγεται πλέον Βόρεια Μακεδονία το κράτος που λεγόταν 1912 ως 1945 «Βαρντάρσκα», 1945 ως 1993 λεγόταν «Σοσιαλιστική Μακεδονία του Αιγαίου ως επαρχία της Γιουγκοσλαβίας» και 1993 ως 2019 ως ανεξάρτητο κράτος δέχθηκε στον ΟΗΕ να λέγεται «Fyrom».

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 11:22

..το νέο όνομα της F.Y.R.O.M.»

Πρίν το 1990 οι Ελληνικές κυβερνήσεις που χάρασσαν την Εθνική Εξωτερική Πολιτική, διακήρυσσαν ότι το Μακεδονικό θέμα ήταν «ανύπαρκτο». Όμως αυτό φούντωνε στα βόρεια σύνορά μας. Το 1989 πήγα εγώ ο ίδιος στο Υπουργείο Εξωτερικών και ρώτησα τον αρμόδιο διπλωμάτη, αλλά μου δήλωσε ότι το «Μακεδονικό θέμα δεν υφίστατο, ήταν ανύπαρκτο».

Έχουμε ανάγκη Επενδύσεων και Προτείνω να ισχύσει αυτό το Σταθερό φορολογικό σύστημα επί 17 χρόνια, που θα αποφέρει ετήσια έσοδα περισσότερα έσοδα από όσα εισρέουν στα ταμεία μας, με τη σημερινή υπερβολική φορολόγηση. Με διακομματική δέσμευση με Νόμο ενισχυμένης πλειοψηφίας 17ετή διάρκεια. Σοβαρά επιχειρήματα και σοβαρές δεσμεύσεις, θα μας επιτρέψουν εφαρμογή των σωτήριων για την Ελληνική οικονομία μέτρων και Σοβαρές Επενδύσεις Σύντομα. Αν ψηφίσουμε το νέο νόμο με αυξημένη πλειοψηφία ¾ της Βουλής, και θέσουμε όρο ότι δικαίωμα αλλαγής αυτού του Νόμου, θα μπορεί να έχει ίδια πλειοψηφία των ¾ της Βουλής, τότε μόνο θα εμπιστευθούν οι επενδυτές ότι δεν θα αλλάξει ο νόμος με μικρή πλειοψηφία της εκάστοτε κυβέρνησης, και ο Νόμος αυτός θα γίνει Μαγνήτης Νέων Επενδύσεων, θα ιδρυθούν Νέες εταιρείες και θα Επιστρέψουν στην Ελλάδα όσες εταιρείες βρήκαν καταφύγιο λογικής φορολόγησης τα τελευταία χρόνια, στις γειτονικές μας χώρες.

Για το προς ψήφιση Νομοσχέδιο για την «Νομική αναγνώριση φύλου» για άτομα από 15 ετών και άνω, που επιθυμούν να αυτοπροσδιορίζονται, που προωθούν κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελληνική Εταιρεία Ψυχιάτρων Εφήβων και Παίδων με την 197 επιστολή της 4/10/2017 προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Υγείας, Ιατρικό Σύλλογο, Βουλευτές κ.α. https://www.hscap.gr/taytotita-fyloy  τοποθετείται αρνητικά προς το προς ψήφιση Νομοσχέδιο για την «Νομική αναγνώριση φύλου».

Η μεγαλύτερη επένδυση που πρόκειται να γίνει αν ξεκολλήσει από τη γραφειοκρατία, είναι αυτή στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού που υπεγράφη πριν Πέντε χρόνια. Από τότε επίμονα κάποιοι φέρνουν εμπόδια στην επένδυση αυτή, και προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο χώρος αυτός ήταν δάσος ή αρχαιολογικός χώρος. Ψέματα λένε διότι τα τελευταία εκατό χρόνια ΔΕΝ ήταν δάσος αυτός ο χώρος. Το 1038 που άρχισε να κατασκευάζεται ο αεροδιάδρομος, έχουμε αεροφωτογραφίες που δείχνουν ότι ήταν κρανίου τόπος, όχι δάσος.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.