fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 22:59

Για το σύντροφο Δημ.Παπαδημούλη που μετράει από το περασμένο Σάββατο 65+ εις το βίο του

Έγραψε ο

Μάκης ΜηχιώτηςΈνα από τα χρήσιμα που έχουν τα κοινωνικά δίκτυα, είναι ότι αποτελούν και ένα ημερολόγιο, που μπορείς να φυλλομετρήσεις προς τα πίσω, βλέποντας πώς είχες δει, με τα δικά σου μάτια, το παρελθόν σε σχέση με το σήμερα, συχνά με τους ίδιους ήρωες-μαθητευούμενους μάγους.

Και βεβαίως να κάνεις τις δικές σου συγκρίσεις και κρίσεις...Τις οποίες, στις συνθήκες του σημερινού παγκοσμιοποιημένου χωριού μας, «ανεβάζεις» και κοινοποιείς στο σύμπαντα κόσμο, όπου φθάνει το Διαδίκτυο, σε μία άμεση επικοινωνία....


Αναφέρομαι, σε αυτό το σημείωμα, στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εκ των Αντιπροέδρων του ΕΚ, Δημήτριο Παπαδημούλη, κατά το παρελθόν «ανανεωτικό» του ΣΥΝ που, την τελευταία στιγμή, στην κυριολεξία., εγκατέλειψε το Φώτη Κουβέλη και τους συν αυτώ στην αποχώρησή τους από το συνέδριο του ΣΥΝ, το Ιούνιο του 2010. Ακολούθησε η δημιουργία του Κόμματος της ΔΗΜ. ΑΡ.
Ο Παπαδημούλης, ο οποίος συγκαταλέγεται στους «πρωταθλητές» των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, «ανέβασε» προ πέντε ετών, στις 20 και 21 Μαρτίου 2015 τις δύο αναρτήσεις που ακολουθούν:

Screenshot 2Κι εγώ, με τη σειρά μου, έκαμα στις 23 Μαρτίου 2015 το εξής σχόλιο:
Θα γεράσουν, προειδοποιεί ο σύντροφος Αντιπρόεδρος του ΕΚ-Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης, όσοι προσβλέπουν σε "αριστερή παρένθεση" με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν παραλείπει να σημειώσει "ώρα γιά σοβαρή δουλειά", την οποία δεν βλέπει μέχρι τώρα, προφανώς. Ας τη δει, λοιπόν, τη σοβαρή δουλειά, ας δει να σταματούν τα μπλά-μπλά και τα πάσης φύσεως επικοινωνιακά τρύκ των κυβερνητικών μας και ας αφήσει σε επόμενο χρόνο τις προτροπές. Όσο γιά περί...γήρατος θα είχε ένδιαφέρον να μας πει ο λαλίστατος από τα κοινωνικά δίκτυα Δ.Π. από ποιά ηλικία κι έπειτα ορίζει την έναρξη του γήρατος; Ακόμη και από "γεμάτα εξήντα" που μόλις έκλεισε κι αυτός, οπότε είμαι κι εγώ στην ίδια κατηγορία, αφού έχω "γεμάτα εξήντα" από τις 9 Νοεμβρίου πέρυσι; Οπότε ειναι οποτεδήποτε πιθανή μία "αριστερή παρένθεση", ως προς το κλείσιμό της. Αν τώρα ανήκουν στην "αριστερή διακυβέρνηση" και οι ΑΝΕΞΕΛ.ΕΛ. τότε τα λεξικά χρήζουν διορθώσεως!
Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, μπορώ να επανέλθω με το «αναδρομικό» σχόλιο που ακολουθεί:
Επειδή αρέσκεται -όπως συνηθίζει να λέγει- στην αυτοκριτική, προφανώς θα έχει...αυτοσχολιάσει όσα είπε τότε ότι θα γεράσουν(!) όσοι προσέβλεπαν,τότε, σε "αριστερή παρένθεση" της κραταιάς τότε εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ (προφανώς είχε ξεχάσει τη διάσταση της ακροδεξιάς των ΑΝΕΛ, στη μέθη που τον είχε συνεπάρει), διότι η παρένθεση που απηύχετο, ΕΥΤΥΧΩΣ ωλοκληρώθη. Και ακόμη, επειδή έκτοτε, προσέθεσε πέντε χρόνια στο βίο του, δηλαδή έγινε 65+, δεδομένου ότι τέτοια μέρα στις 21/03/15 μετρούσε πλέον "τα εξήντα στρογγυλά", συνεπώς σήμερα είναι στο κατώφλι των ευπαθών ομάδων, ΔΕΝ προσέχει. Ούτε εαυτόν, ούτε τον "μπάτσο" του,δηλαδή συνοδό ασφαλείας του(=όρος γιά τους αστυνομικούς, κατά τον πρώην Πρόεδρο της ΒτΕ, σύντροφο Ν.Βούτση), ούτε τον περίγυρό του. ΄Αλλως δεν θα έσπευδε στο σουπερμάρκετ, να φορτώσει τρεις καροτσάρες με πολεμοφόδια από το σουπερμάρκετ, άρτι επιστρέψας από την εκ των μητροπόλεων του κακού καπιταλισμού που μάς έφερε τον Κορωνοϊό, τας Βρυξέλλας. όπως μάς έγραψε. Και καλά, ως επανακάμψας από ταξίδι, εσκέφθη, προληπτικώς έστω, να ελέγξει εαυτόν γιά τον Κορωνοϊό, ώστε ,"αρνητικός" έστω, να πάει γιά ψώνια; Διότι εάν δεν το έπραξε, τότε η "υποκαταμέτρηση" γιά την οποία μέμφεται τον Τσιόδρα ο ανεκδιήγητος ΣΥΡΙΖΑίος Κυρίτσης, μπορεί και να τον αφορά, να έχει συμβάλει σε αυτήν....Προσέχουμε, σύντροφε, προσέχουμε, επειδή δε αποτελείτε δημόσια πρόσωπα, ΟΦΕΙΛΕΤΕ να αποτελείτε πρότυπο ατομικής ευθύνης στην οικοδόμηση της συλλογικής ευθύνης, στην οποία δεν έχετε συμβάλει μέχρι τούδε...Προσώρας, εάν αλλάξετε, εδώ είμαστε...Από το Σεραφείμ Μηχιώτη, με πατέρα του τον Χαρίλαο, τον οποίο μου είχατε γράψει ότι υπολήπτεσθε, κατ' αντίθεση με εμένα, αλλά κι εγώ εσάς το ίδιο αντιστοίχως.Αλλά γιά συγκεκριμένους και βάσιμους λόγους, εις ό,τι με αφορά...

Screenshot 28
Σεραφείμ Χ.Μηχιώτης

 

 

Διαβάστηκε 481 φορές

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.