fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 22:05

Ένας ευγενώς οργίλος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, "απολογείται" για την ασθενή κομματική επέλαση επί Συριζοκρατίας

Έγραψε ο

Οιονεί ταλιμπάν, καίτοι ενδεδυμένος στην τρίχα με περιβολή αστού, το "παιδί από το Αιγάλεω" Δημήτρης Τζανακόπουλος, διατελέσας κυβερνητικός εκπρόσωπος επί ΣΥΡΙΖΟκρατίας, εξεράγη από το βήμα της ΕΡΤ, γιά "διαστρέβλωση" όσων είπε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στην τελευταία εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του συντρόφου τους, Αριστείδη Μπαλτά, που περίπου περικλείσθηκε στη διατύπωση που τού απεδόθη "δεν είμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε".

Αφού ο σύντροφος Τζανακόπουλος ουσιαστικώς εζήτησε μετ' επιτάσεως να επαναπροβληθεί το συγκεκριμένο σημείο του βίντεο, ως εάν να εκτελούσε χρέη τηλεσκηνοθέτη από την κονσόλα, με την ΕΡΤ να συνεχίζει να αποτελεί μακρύ βραχίονα της ΣΥΡΙΖΑίϊκης προπαγάνδας, πράγμα που τελικώς και έγινε, ο σύντροφος Τζανακόπουλος επεχείρησε να διασκεδάσει το θέμα. Και στην σχετική σπουδή του μάλλον εξετέθη ο ίδιος και το Κόμμα του ακόμη περισσότερο...

Ιδού αυτολεξεί αυτό το οποίο είπε ο Βούτσης: "Είμασταν μακρυά από το να είμαστε έτοιμοι γιά διακυβέρνηση, Και είμασταν επίσης μακρυά από την οργάνωση της διακυβέρνησης. Είμαι ευθύς, λέω ότι δεν υπήρχε σε κανένα Υπουργείο Οργάνωση Βάσης ή Οργάνωση Μελών, όπως τα λέμε. Πουθενά, σε κανένα Υπουργείο, σε κανένα μαζικό χώρο"

Επέμεινε, λοιπόν, ο σύντροφος Τζανακόπουλος ότι ήσαν έτοιμοι στο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβουν την εξουσία από το 2012, πλην, όμως, δεν είχαν φροντίσει να συγκροτήσουν ...Οργανώσεις Μελών ανά Υπουργεί ώστε να ελεγξουν την "υπονόμευση" της ΣΥΡΙΖΟκρατίας ("αντεπανάσταση", κατά την αριστερή αργκό) στους 54 μήνες που ήσαν στην εξουσία, την οποία εξουσία, όμως, δεν κατόρθωσαν να ασκήσουν, καίτοι ήσαν στην κυβέρνηση, όπως με δραματικό τρόπο είχε πεί στη μοναδική της συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης η σύντροφος του Π/Θ Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Τί μένει να αντιληφθούμε σαφώς και εναργώς, μετά από αυτά; Ότι η εξουσία των ΣΥΡΙΖΑίων θα ήταν πιό "αγρια" και "κόκκινη"(...)εάν το απελθόν από την Κυβέρνηση Κόμμα είχε φροντίσει να έχει "φυτέψει" εγκαίρως στρατιές "ΣΥΡΙΖΑιοφρουρών", ώστε, στα βήματα των πάλαι ποτέ "πρασινοφρουρών", να καταλάβουν, δι' εφόδου περίπου, την κρατική μηχανή, υποκαθιστώντας τις υπάρχουσες νόμιμες κρατικές δομές και επιβάλλοντας την εξουσία τους στην "κατεστημένη αντίδραση".

Και βεβαίως οι εν λόγω τύποι δεν διακατέχονται και από την στοιχειώδη ευφυία, όπως την επαύριο μιάς τετραπλής εκλογικής ήττας, που καθιστά το "προϊόν ΣΥΡΙΖΑ" επιεικώς απωθητικό, να μην επιστρατεύουν, σε μορφή αυτοκριτικής, ακόμη πιό απωθητική κομματοκρατία, ευαγγελιζόμενοι, ίσως, ότι αυτή θα τούς εξασφάλιζε περαιτέρω παραμονή στην εξουσία....Δεν θέλουν δηλαδή, ούτε και να διδάσκονται, ωστε να βελτιώνονται.

Να προσθέσω ότι "καπάκι" στην έκρηξη του Τζανακόπουλου, έπεσε και δήλωση του πρώην Προέδρου της Βουλής, όπου περιληπτικώς ο τελευταίος κατέβαλε αγωνιώδη -πλην ανεπιτυχή...προσπάσθεια να ανασκευάσει όσα είπε στην παρουσίαση αυτή( τέτοια ταχύτητα αντιδράσεων στους μηχανισμούς "ενημέρωσης" του κομματικού ιερατείου της Κουμουνδούρου). Γιά να επαναλάβει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας και αυτός στην ίδια ρότα "δεν είχαμε την οργανωμένη δύναμη, η οποία θα μπορούσε να προστατεύσει από την υπονόμευση της κυβερνητικής μηχανής"!

Ακριβώς, λοιπόν, ένα προβεβλημένο πολιτικό στέλεχος αυτής ακριβώς της λογικής κομματικής επέλασης επέλεξε ο πρώην Πρωθυπουργός γιά να καταλάβει το τρίτο στην ιεραρχία αξίωμα στο Δημοκρατικό μας Πολίτευμα. Αδίκως, λοιπόν, συγκαταλέγεται στους χειρότερους διατελέσαντες Προέδρους τη ΒτΕ ο σύντροφος Νίκος Βούτσης;

Είπαμε, όμως, ότι όταν διακατέχεσαι από νοοτροπία ταλιμπάν, όσες γραβάτες κι αν φορέσεις αυτοπροδίδεσαι, όπως και όταν αρέσκεσαι να επαναλαμβάνεις γλωσσικές διατυπώσεις όπως "προηγούμενα είπα" σε επιρρηματική χρήση, ο "Φλεβάρης" κ.ο.κ.

ΥΓ: Ανάλογη στάση, αλαζονική και αγέρωχη, επέδειξε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής στην πρεμιέρα της εκπομπής "Αποτύπωμα" του Παύλου Τσίμα, από την Τ/Ο του "Σκαϊ", το μεσάνυκτα της Πέμπτης, όπου βρέθηκε συν-συνεντευξιαζόμενος με τον Υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη και το Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛΛ και πρώην Υπουργό Αν. Λοβέρδο. Στην ερώτηση του τελευταίου, εάν θα έβλεπε υποχρέωση κάποιας "συγνώμης" μετά την πορεία της υπόθεσης Novartis, το γύρισε αλλού, καλύπτοντας, γιά πολλοστή φορά στη συνέντευξη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης του Τσίπρα,,,

 

Διαβάστηκε 1075 φορές

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.