STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 08:08

Μια λεπτομέρεια ουσίας για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο...

Έγραψε ο

Διαβάζοντας από "ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" το πρωτοσέλιδο θέμα σχετικώς με τις επιδόσεις ...ελευθέρας πτώσεως των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις του επόμενου μηνός, θέλω να αναφερθώ ιδιαιτέρως σε αυτήν γιά το Δήμο Αθηναίων, που φέρει ως επικρατέστερους στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην πρωτεύουσα, τους Κώστα Μπακογιάννη και Παύλο Γερουλάνο, με το δεύτερο σε σαφές προβάδισμα από τον επίσημο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, στην τρίτη θέση. Στο μέτρο που τέτοιοι υπολογισμοί επιβεβαιωθούν και από τις κάλπες, προφανώς και θα αποτυπώνουν το μέτρο της εκτίμησης των Αθηναίων πολιτών.

Σε σχέση, λοιπόν, με την υποψηφιότητα Γερουλάνου, ενώ αρχικώς είχα επιφυλάξεις εάν θα "τραβήξει" σε αυτήν την εκλογική μάχη, εκτιμώ ότι αντικειμενικώς τα πηγαίνει πολύ καλά και ότι δικαιώνονται συνεπώς όσοι, εντός και εκτός ΚΙΝ.ΑΛΛ. , είχαν βρεί στο πρόσωπό του, μία δυναμική υποψηφιότητα, στο πρόσωπο ενός άξιου, μεθοδικού και χαμηλών τόνων ουσίας πολιτικού, σε συνδυασμό με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του, που έχει αρχίσει να ανακοινώνεται.

Με την ευκαιρία, θέλω να καταθέσω μία "λεπτομέρεια" ουσίας, που φανερώνει ήθος, σεμνότητα και διόλου πρόθεση αχρείαστου φαίνεσθαι ως προς τον Παύλο Γερουλάνο, σχετικώς με την παρουσία του στην πολιτική κηδεία του αγαπητού συναδέλφου Βασίλη Λυριτζή, την περασμένη Τρίτη: Επέλεξε-προς τιμήν του...- να τιμήσει τον εκλιπόντα συνάδελφο μακρυά από τους πολλούς άλλους που παρέστησαν στο χώρο της τελετής, "αθέατος" από τα πλάνα των φωτογράφων, μόνος περίπου στο Α' νεκροταφείο. Η βουβή τιμή αποτελεί την καλύτερη και πιό ειλικρινή και ουσιαστική τιμή σε αυτούς που φεύγουν και που επιλέγουμε να τιμήσουμε, όπως έκαμε ο Παύλος Γερουλάνος γιά το Βασίλη Λυριτζή.

Τα καλά να λέγονται και να καταγράφονται, δίχως πρθεση ή υπολογισμούς, άλλωστε δεν ψηφίζω στην Αθήνα, δημότης Ηλιούπολης γαρ, δηλαδή "δαγκωτό" τον απερχόμενο Δήμαρχο, Βασίλη Βαλασόπουλο, που δικαιούται, με το σπαθί του, τρίτη θητεία.

Βεβαίως, εάν επιβεβαιωθεί-με το καλό- η εκτίμηση από "ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ", θα έχει ενδιαφέρον η στάση που θα επιλέξει και θα συστήσει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε όσους θα τον ψηφίσουν, δηλαδή η στάση του ΣΥΡΙΖΑ που ομνύει πίστιν σε "προοδευτικό μέτωπο" (...). Θα έχουμε την ευκαιρία πόσο και πώς το εννοούν στον κυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ, όταν το διακύβευμα δεν αφορά δικό "τους" υποψήφιο...

Ίδωμεν!!!

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Διαβάστηκε 1751 φορές

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.