Τελευταίες Ειδήσεις
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 18:54

Η επιβεβαίωση του… «καφενείου». Ε και;

Έγραψε ο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν διάβασα την απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού Κωπαίδας στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 και κυρίως από το σκεπτικό της.


Το ΔΣ «τύλιγε» κυριολεκτικά σε μία κόλλα χαρτί τον διευθυντή και τους εργαζόμενους της υπηρεσίας και τους παρέδιδε με μηνυτήρια αναφορά (που θα κατέθετε), στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στον Εισαγγελέα, για να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες για μία σειρά πράξεων και παραλείψεων από το 1989 μέχρι και σήμερα.
Τους εργαζόμενους όμως... μόνο.
Το ΔΣ που κατά τα φαινόμενα διεκδικεί το «αλάθητο», σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» και χωρίς δεύτερες σκέψεις, έβγαλε λάδι όλες τις διοικήσεις που πέρασαν από το τιμόνι του οργανισμού (μη εξαιρουμένης και της παρούσας θητείας) και ζητά τη δικαστική διερεύνηση για τυχόν ευθύνες των εργαζομένων σε θέματα που μέχρι σήμερα όλοι τα γνωρίζαμε, όλοι τα συζητάγαμε (κυρίως στα καφενεία και στις πλατείες), όλοι πολλές φορές ίσως και να τα βλέπαμε αλλά ποτέ δεν στεκόμασταν με την πρέπουσα σημασία σε αυτά.
Το «κατηγορητήριο» του ΔΣ του Οργανισμού σας το παραθέσαμε σε ρεπορτάζ μέσα από το σταθμό μας (http://www.lamiastar.gr/index.php/topika-nea/voiotia/49966-sok-apisteftes-kataggelies-gia-ti-leitourgia-tou-organismoy-kopaidas-apo-to-idio-to-ds-tou-organismoy-foto-kai-video).
Ναι κυρίες και κύριοι
Το «καφενείο» επιβεβαιώθηκε αυτή τη φορά.
Χάθηκαν καρτέλες παραγωγών προφανώς για να εξυπηρετηθούν κάποιοι!!! Στη διεύθυνση που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ότι το αναφέρει και ο ίδιος ο πρόεδρος του Οργανισμού Κωπαίδας (http://www.lamiastar.gr/index.php/topika-nea/voiotia/50016-apokalyptiki-kai-i-synentefksi-tou-proedrou-tou-organismoy-kopaidas)
Ίσως να παραποιήθηκαν καρτέλες κάποιων για να εξυπηρετηθούν κάποιοι. Και αυτό τίθεται προς διερεύνηση.
Προϋπολογισμοί χωρίς ισολογισμούς από το 1989, μη κατάθεση φορολογικών δηλώσεων για 3 χρόνια και μία σειρά άλλα θέματα, σε συνδυασμό και με τα παραπάνω επισείουν την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης.
Ρωτώ λοιπόν...
Πότε ο πρόεδρος ή κάποιο μέλος του ΔΣ του Οργανισμού κατέθεσαν τελικά τη μηνυτήρια αναφορά (που αποφάσισαν στη συνεδρίαση στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014), προκειμένου ο εισαγγελέας να διερευνήσει την υπόθεση;
Σήμερα, έχουν περάσει 40 ημέρες από εκείνη την απόφαση στις 5 Σεπτέμβρη...
Αν δεν κατέθεσαν μέχρι σήμερα την μηνυτήρια αναφορά, γιατί καθυστερούν;
Τι Περιμένουν;

Διαβάστηκε 1707 φορές

Δημοσιογράφος Star Κεντρικής Ελλάδας – Βοιωτία

×
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1.    Η «STAR Α.Ε.», Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, που εδρεύει στο 4οχλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, (εφεξής καλούμενη Διοργανώτρια), διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, όπου θα διανεμηθούν δώρα μέσω κληρώσεως. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω των ιστοσελίδων του σταθμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής ή Συμμετέχοντες»). Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γονικής συγκατάθεσης. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στη STAR Α.Ε., τα μέλη της οικογένειας τους καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

3.    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τους εξής τρόπους:
Οποιοσδήποτε, Δικαιούμενος Συμμετοχής, που εισέρχεται στις διευθύνσεις www.tvStar.gr και www.starsports.gr,  έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τα δώρα, εφόσον κάνει:
•    Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook
•    Like στη δημοσίευση και
•    Share (κοινοποίηση) της δημοσίευσης στο χρονολόγιό του.

4.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας random.org, μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.

5.    Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

6.    Οι τυχεροί/τυχερές θα ενημερώνονται από τη δημοσίευση των ονομάτων που θα αναρτάται στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr. Οι βεβαιώσεις για τα δώρα θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού, από τα γραφεία της STAR Α.Ε.
(Πληροφορίες: 22310 46725 /  Καθημερινά: 12:30 – 13:30 & 19:00 – 20:00) 

7.    Οι τυχεροί/τυχερές θα πρέπει να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για τα δώρα  τους εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης των ονομάτων. Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών το δώρα θα παραλαμβάνουν οι επιλαχόντες. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή.

8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των τυχερών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι συμμετέχοντες, δια της υποβολής δήλωσης συμμετοχής συναινούν ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα για τη δημοσίευση του ονόματός τους ή για τη χρήση του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τη Διοργανώτρια απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια, ή σχετικές προωθητικές ενέργειες που πρόκειται να διεξαγάγει η ίδια. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

9.    Η Διοργανώτρια τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της κλήρωσης ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση της, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της Ενέργειας και χωρίς προειδοποίηση, με την δημοσίευση νεότερης ανακοίνωσης στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.
Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες.

10.    Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11.    Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.    Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαγωνισμών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο.

13.    Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr ή www.starsports.gr από την Διοργανώτρια και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

14.    Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

×
×
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.