Τελευταίες Ειδήσεις
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 14:19

Σίγουρα... φταίει ο Χατζηπετρής

Έγραψε ο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Η συστηματική παραπληροφόρηση των Δημοτών, σύμφωνα με το Δήμαρχο Λεβαδεών Νίκο Παπαγγελή, τα ειδικότερα προβλήματα (άνευ αρμοδιότητας του Δήμου) που αντιμετώπισε η παρούσα θητεία όπως η κατάργηση του πανεπιστημίου και η υποβάθμιση του νοσοκομείου, το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον κυρίως στον τομέα της αυτοδιοίκησης, άλλα μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα, εμπόδισαν τη δημοτική αρχή να «ξετυλίξει» και να παρουσιάσει ένα μεγαλύτερο έργο από αυτό που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ή έχει προγραμματιστεί για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Ο δήμαρχος Λεβαδεών Νίκος Παπαγγελής, στην κορυφαία διαδικασία του απολογισμού της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, υπό το βάρος και της απόφασης να κλείσει τον κύκλο του στην τοπική αυτοδιοίκηση, επέλεξε να ακολουθήσει την πεπατημένη... την τακτική δηλαδή του, «για όλα φταίνε οι άλλοι».

Οι ενδεχόμενοι ίσως λανθασμένοι χειρισμοί ή οι καθυστερήσεις, οι αστοχίες, το έλλειμμα διοίκησης που κατά καιρούς έχει καταγγελθεί, οι ενδοπαραταξιακές αντιθέσεις, η ανεπάρκεια στον τομέα της επικοινωνίας ώστε η κοινωνία να είναι κοντά στα προβλήματα του Δήμου, στις λύσεις που προτείνονται και στις επιδιώξεις του, αποδιώχτηκαν «βίαια» πάνω από τη Δημοτική αρχή και τις πλάτες του δημάρχου και πέρασαν από την μία στην αντιπολίτευση και από την άλλη με μεγάλη ευκολία στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, που εξάντλησαν σύμφωνα με τον κο Παπαγγελή, την αυστηρή κριτική τους στις πράξεις και τις παραλείψεις της παρούσας δημοτικής αρχής.

Από τη μία δηλαδή αυτοί που έκαναν «κακό» στη Λιβαδειά και από την άλλη ο Δήμαρχος και οι πολύτιμοι συνεργάτες του, που παρά τις αντίξοες αυτές συνθήκες κατάφεραν και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων της εποχής και έφεραν σε πέρας το έργο που δεσμεύτηκαν και την αποστολή για την οποία εκλέχθηκαν.

Μία αποστολή όμως, που για πολλούς από τους συνεργάτες του κου Παπαγγελή, δεν σταματά με τη λήξη αυτής της θητείας, καθώς το ιδιότυπο «λίφτινγκ» στην εικόνα τους (που επισείει άλλωστε μία τέτοια διαδικασία όπως ο απολογισμός του έργου μιας δημοτικής αρχής), ανεβάζει τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο των διαπραγματεύσεων για την ένταξή τους (ξανά) σε ένα ακόμη ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει το Δήμο.

Μία αποστολή που ακόμη και για τον ίδιο τον νυν Δήμαρχο μπορεί να μην σταματά εδώ, αφού υπάρχει και ο δεύτερος βαθμός της αυτοδιοίκησης με τον οποίο φέρεται να φλερτάρει ο κος Παπαγγελής, σύμφωνα και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη.

Πώς να δικαιολογήσει άλλωστε κανείς την επιλογή αυτής της περιόδου για τον Δημόσιο απολογισμό της Δημοτικής αρχής, μίας θητεία που λήγει τον ερχόμενο Αύγουστο, αν πίσω από αυτή τη διαδικασία δεν κρύβεται κάτι άλλο;

Πάντως, πεποίθησή μου ήταν, είναι και θα είναι, πως τελικός κριτής τόσο για το έργο μιας δημοτικής αρχής όσο και για την πορεία ενός δημοσιογράφου είναι μόνο ο πολίτης.
Κανείς δημοσιογράφος δεν άκουσα να λέει ότι ο Νίκος Παπαγγελής απέτυχε στο έργο του ως αυτοδιοικητικός, άκουσα όμως και μάλιστα με μεγάλη ευκολία ο κος Παπαγγελής να μιλά για συστηματική παραπληροφόρηση του Λειβαδίτικου λαού (προφανώς από τους εκπροσώπους των μέσων).

 

Διαβάστηκε 2123 φορές

Δημοσιογράφος Star Κεντρικής Ελλάδας – Βοιωτία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αλλού το Αυτοδιοικητικό... θάμα Γελάει η ιστορία »
×
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1.    Η «STAR Α.Ε.», Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, που εδρεύει στο 4οχλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, (εφεξής καλούμενη Διοργανώτρια), διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, όπου θα διανεμηθούν δώρα μέσω κληρώσεως. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω των ιστοσελίδων του σταθμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής ή Συμμετέχοντες»). Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γονικής συγκατάθεσης. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στη STAR Α.Ε., τα μέλη της οικογένειας τους καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

3.    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τους εξής τρόπους:
Οποιοσδήποτε, Δικαιούμενος Συμμετοχής, που εισέρχεται στις διευθύνσεις www.tvStar.gr και www.starsports.gr,  έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τα δώρα, εφόσον κάνει:
•    Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook
•    Like στη δημοσίευση και
•    Share (κοινοποίηση) της δημοσίευσης στο χρονολόγιό του.

4.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας random.org, μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.

5.    Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

6.    Οι τυχεροί/τυχερές θα ενημερώνονται από τη δημοσίευση των ονομάτων που θα αναρτάται στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr. Οι βεβαιώσεις για τα δώρα θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού, από τα γραφεία της STAR Α.Ε.
(Πληροφορίες: 22310 46725 /  Καθημερινά: 12:30 – 13:30 & 19:00 – 20:00) 

7.    Οι τυχεροί/τυχερές θα πρέπει να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για τα δώρα  τους εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης των ονομάτων. Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών το δώρα θα παραλαμβάνουν οι επιλαχόντες. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή.

8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των τυχερών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι συμμετέχοντες, δια της υποβολής δήλωσης συμμετοχής συναινούν ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα για τη δημοσίευση του ονόματός τους ή για τη χρήση του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τη Διοργανώτρια απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια, ή σχετικές προωθητικές ενέργειες που πρόκειται να διεξαγάγει η ίδια. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

9.    Η Διοργανώτρια τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της κλήρωσης ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση της, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της Ενέργειας και χωρίς προειδοποίηση, με την δημοσίευση νεότερης ανακοίνωσης στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.
Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες.

10.    Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11.    Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.    Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαγωνισμών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο.

13.    Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr ή www.starsports.gr από την Διοργανώτρια και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

14.    Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

×
×
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.