Τελευταίες Ειδήσεις
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 16:39

Νέα μέτρα μόνο με άλλη κυβέρνηση...

Έγραψε ο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μακριά από μένα κάθε θεωρία συνομωσίας, αλλά πολύ περίεργα μας τα λέει η Τρόικα και ο Αντώνης Σαμαράς. Σε κάθε περίπτωση, ένα success story όπως παρουσιάστηκε από τη δικομματική κυβέρνηση (συνεπικουρούμενη βέβαια από γνωστούς οικονομικούς οίκους και μέσα ενημέρωσης), δεν επιδέχεται καμίας αναφοράς σε νέα μέτρα.

Οι δανειστές της χώρας όμως, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις της, παράλογα, απαιτεί νέα δημοσιονομικά μέτρα για το 2015 και το 2016.

Ταπεινά, καταθέτω ένα σενάριο...
Ο λαός είναι στα κεραμίδια από αυτό που ήδη περνάει τα τελευταία τρία χρόνια. Οι αντοχές έχουν εξαντληθεί...

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζουν πολύ καλά, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει κανένα άλλο περιοριστικό μέτρο.

Οι Δημοσκοπήσεις μέχρι πρότινος δεν ευνοούσαν προσφυγή στις κάλπες.

Με τη Χρυσή Αυγή όμως στη φυλακή και ταυτόχρονα την πόλωση του πολιτικού κλίματος, η ΝΔ περιχαρακώνει το χώρο της και επαναπροσεγγίζει εκείνους τους ψηφοφόρους, που ο θυμός και η οργή για την ανακολουθία μεταξύ λόγων και έργων, τους έσπρωξαν στο δεξί άκρο.

Το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει κάθε τι που μπορεί να το κρατήσει μέσα στο πολιτικό παιχνίδι (από τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά) για να παίξει ξανά μετεκλογικό ρυθμιστικό ρόλο.

Κρατήστε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και το επιτυχημένο road show Σαμαρά σε ΗΠΑ και Ισραήλ.

Ο Σαμαράς θα «τεντώσει το σκοινί» στη νέα σκληρή, όπως θα παρουσιαστεί, διαπραγμάτευση με την Τρόικα.
Δεν θα δεχθεί νέα μέτρα και θα ικανοποιήσει με την τακτική αυτή το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Μπροστά στο νέο δήθεν αδιέξοδο για τη χώρα θα προσφύγει στη λύση των Εθνικών εκλογών, εγκλωβίζοντας για μία ακόμη φορά τον Ελληνικό λαό αυτή τη φορά με το δίλλημα της σταθερότητας ή της πλήρους αποσταθεροποίησης.

Θα προκύψει νέα κυβέρνηση συνεργασίας αντίστοιχη με αυτή που βιώσαμε και τα νέα μέτρα θα είναι γεγονός αφού η εντολή από το λαό θα είναι νωπή.

 

Διαβάστηκε 1668 φορές

Δημοσιογράφος Star Κεντρικής Ελλάδας – Βοιωτία

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.