STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 08:07

Καλώς ήρθατε

Έγραψε ο

Αγαπητοί μας φίλοι, Καλώς ήρθατε, στο lamiastar.gr,
καλώς ήρθατε στο webtv.lamiastar.gr

ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών, ανταποκρινόμενοι στις δικές σας απαιτήσεις από τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο δημοσιογραφικό οργανισμό της Στερεάς Ελλάδας, ανοίγουμε σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ένα ακόμη μεγαλύτερο παράθυρο στην ενημέρωση.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πολυπαράθυρο ενημέρωσης και ζωντανού διαλόγου με τους δημοσιογράφους του Star, με πολλαπλό περιεχόμενο ειδήσεων, εμπλουτισμένο με multimedia, ώστε να παρέχεται ολοκληρωμένη η πληροφορία με κείμενο, ήχο και εικόνα.

 

Επτά ιστοσελίδες σε ένα ειδησεογραφικό portal

Η πρώτη εικόνα του επισκέπτη στο lamiastar.gr, η αρχική μας σελίδα, δίνει την επικαιρότητα όπως αυτή καταγράφεται και αξιολογείται χρονικά και ποιοτικά από τους 15 δημοσιογράφους του Star. H web εφημερίδα μας παρέχει πλήρη ενημέρωση, ώστε ο επισκέπτης με την πρώτη ματιά να πάρει τις πληροφορίες για όλη την ειδησεογραφία, χωρισμένη σε 27 κατηγορίες ειδήσεων. Στην home page δίνονται ακόμη χρηστικές πληροφορίες αλλά και η δυνατότητα πρόσβασης σε αμέτρητες πηγές πληροφόρησης.

Η δεύτερη (ιστο)σελίδα μας, εστιάζει στις τοπικές ειδήσεις της Στερεάς Ελλάδας, ομαδοποιημένες ανά περιφερειακή ενότητα. Οι πρωτογενείς, original ειδήσεις δημοσιοποιούνται επώνυμα, όπως ακριβώς καταγράφονται στο ρεπορτάζ των δημοσιογράφων μας. Τίποτε περισσότερο (παραπλανητικές σάλτσες και εγκεφαλογραφήματα) τίποτε λιγότερο από την αλήθεια και την πραγματικότητα. Η εγκυρότητα είναι αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε. Οι παραπλανητικές "ειδήσεις" και τα "πιασάρικα" σχόλια με τη μορφή φήμης ή εικασίας ή "όπως μας είπαν αναγνώστες μας"..δεν είναι στο μενού μας. Εξ άλλου υπάρχει η δυνατότητα για τους αναγνώστες μας να σχολιάσουν ή να προσθέσουν την δική τους πληροφορία σε κάθε άρθρο, σε κάθε είδηση, κάνοντας το δικό τους ρεπορτάζ. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα επικοινωνίας του κοινού με τους δημοσιογράφους μέσα από τα blogs τους που βρίσκονται στην αριστερή μας στήλη.

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, επηρεάζουν όλους μας. Σε δύο ξεχωριστές (ιστο)σελίδες, καταγράφονται σε πραγματικούς χρόνους οι ειδήσεις από την Ελλάδα, εστιασμένες στην πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία και οι διεθνείς ειδήσεις κατηγοριοποιημένες στην Ευρώπη, την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το αθλητικό κομμάτι, πάντα κατείχε ξεχωριστή θέση στο Star. Η πλούσια αθλητική ενημέρωση στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο με τις αμέτρητες εκπομπές, έρχεται να αναπτυχθεί σε μία (θα μπορούσε να πει κανείς και δύο) ξεχωριστές (ιστο) σελίδες. Οι τέσσερις αθλητικογράφοι μας σκοράρουν 24ώρες το 24ωρο σε 15 γήπεδα αθλητικών ειδήσεων. Σε όλα τα τοπικά γήπεδα παίζουν αποκλειστικά και ζωντανά.

Δίνουμε την δυνατότητα σε όλους αναγνώστες μας, από όλα τα μέρη του κόσμου, να γίνουν τηλεθεατές του Star Κεντρικής Ελλάδας και να παραμείνουν ακροατές του Star fm μέσα από την web έκδοση της ιστοσελίδας μας. Στο webtv μπορείτε να δείτε ζωντανά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star Κεντρικής Ελλάδας και να σχολιάσετε online όσα συμβαίνουν. Μπορείτε να ακούσετε ζωντανά τον star fm και να μιλήσετε με τους παραγωγούς των εκπομπών. Μπορείτε να προσθέσετε την δική σας πληροφορία ή και την άποψή σας για ό,τι παίζεται..

Ο επαγγελματικός οδηγός έρχεται να προσφέρει μία πολύτιμη υπηρεσία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας αλλά και σε χιλιάδες επιχειρηματίες της Κεντρικής Ελλάδας. Ο πληρέστερος οδηγός αγοράς της Στερεάς Ελλάδας με πάνω από 17000 καταχωρήσεις σε 350 κατηγορίες επαγγελμάτων, δίνει την αμφίδρομη δυνατότητα σε καταναλωτές και επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν εμπορικά.

Η σημερινή εξέλιξη της επικοινωνίας του Star με τους τηλεθεατές, τους ακροατές και τους αναγνώστες του, δεν σταματά εδώ. Οι τεχνολογικές δυνατότητες είναι ανεξάντλητες όπως και η όρεξή μας να είμαστε χρήσιμοι για όλους σας. Έτσι όπως μας εμπιστεύεστε και μας (προ)τιμάτε!!

Διαβάστηκε 3267 φορές

Δημοσιογράφος, Διευθύνων Σύμβουλος Star Κεντρικής Ελλάδας και Γραμματέας της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.