STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

Blogs

Με τον ΥΦΕΘΑ, Στρατηγό ε.α. κ. Αλκιβιάδη Στεφανή δεν έχω συναντηθεί ποτέ, δεν έχουμε ανταλλάξει καν χειραψία, αυτό είναι βέβαιο.

Tην περασμένη εβδομάδα ανεκοινώθη από τον πολιτικό προϊστάμενο της ΔΕΗ, Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη και εξεδόθη εν συνεχεία σχετική ανακοίνωση από την Επιχείρηση σχετική ανακοίνωση, γιά την εφαρμογή από 1ης Οκτωβρίου τ.ε. του νέου τρόπου διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων ογειλών προς τη ΔΕΗ, σε αυτοματοποιημένη βάση.

Οιονεί ταλιμπάν, καίτοι ενδεδυμένος στην τρίχα με περιβολή αστού, το "παιδί από το Αιγάλεω" Δημήτρης Τζανακόπουλος, διατελέσας κυβερνητικός εκπρόσωπος επί ΣΥΡΙΖΟκρατίας, εξεράγη από το βήμα της ΕΡΤ, γιά "διαστρέβλωση" όσων είπε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στην τελευταία εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του συντρόφου τους, Αριστείδη Μπαλτά, που περίπου περικλείσθηκε στη διατύπωση που τού απεδόθη "δεν είμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε".

Aδικήσαμε,σε αρνητική δημοσιότητα βεβαίως, τον πρώην Υπουργό Παιδείας στην πρώτη Κυβέρνηση της «Πρώτης Φοράς Αριστεράς», σύντροφο Αριστείδη Μπαλτά, που «την πέσαμε», κατά πώς λένε οι νεολαίοι, μόνον σε αυτό το σεβάσμιο πρώην Υπουργό Επικρατείας του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύντροφο Αλέκο Φλαμπουράρη, αμετακίνητο από το Μέγαρο Μαξίμου, τόσο μοναδικός και αντικατάσταστος ήταν...

Οι τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν με βάση το Νόμο 4555/2018, τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.

Αίσθηση προκαλεί η ομόφωνη απόφαση του νέου ΔΣ στο δήμο Δ-Α-Α, να κάνει δεκτή την πρόταση του δημάρχου Γιάννη Σταθά και να μην εκπροσωπηθεί ο δήμος στην τελετή θεμελίωσης της δεύτερης μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο εργοστάσιο του Αλουμινίου στον Άγιο Νικόλαο, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 15.00, στην οποία θα παραστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο γεωγραφικός προσδιορισμός του εργοστασίου στην επίσημη πρόσκληση της εταιρείας για την τελετή προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την αντίδραση του δήμου Δ-Α-Α που απαιτεί την επανέκδοσή της με σαφή αναφορά στο Δήμο.

Πηγές αναφέρουν ότι η νεότερη εξέλιξη είναι προϊόν της άτυπης μέχρι στιγμής κόντρας μεταξύ των δήμων Δ-Α-Α και Λεβαδέων, οι οποίοι διεκδικούν τη λειτουργία της νέας ενεργειακής μονάδας στα διοικητικά τους όρια.

Η ουσία ωστόσο αυτής της διεκδίκησης ακούει στο όνομα αντισταθμιστικά ωφελήματα προς τις τοπικές κοινωνίες από τη λειτουργία της επένδυσης.

Σελίδα 1 από 75
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.