Τελευταίες Ειδήσεις

Blogs

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της Δημάρχου Λεβαδέων και της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας με φόντο την αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς.

Με επιστολή τους στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζητούν, το κράτος να αναλάβει τα υπόλοιπα έξοδα της θεραπείας για τη σωτηρία του παιδιού τους, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα από τη Λιβαδειά, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση μετά τις νεότερες δυσάρεστες εξελίξεις.

 

Όλοι θα έχουμε στην καθημερινότητα μας κάποιο γνωστό ή φίλο που όταν ξεκινάμε να μιλάμε μας διακόπτει. Πολλές φορές νιώθουμε πως στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν το κάνει, απλά δε δίνει προσοχή σε αυτά που λέμε και περιμένει να τελειώσουμε για να πει τα δικά του. Εκνευριστικό ε;

Φανταστείτε τώρα να είστε εσείς αυτός ο εκνευριστικός άνθρωπος και να έχετε απέναντι σας τον πελάτη! Αν στην προσωπική σας ζωή είναι μια τέτοια συμπεριφορά είναι ενοχλητική, στην επαγγελματική σας θα είναι καταστροφική!

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 11:00

Εδώ και Τώρα δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Έγραψε ο

Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. Όχι στην καπηλεία του ονόματος της Μακεδονίας μας από τα Σκόπια.

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 19:50

Έκκληση για βοήθεια

Έγραψε ο

Ένας συμπολίτης,  Λειβαδίτης και η οικογένειά του δοκιμάζονται.

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 08:54

Η Τέχνη στα χρόνια της μοναξιάς

Έγραψε ο

Η εποχή μας, αν κάτι τη χαρακτηρίζει ειδικά για τους ανθρώπους των νεότερων γενεών, αυτό δε θα ήταν ίσως τίποτα άλλο από το πέρασμα της επανάστασης του διαδικτύου στην επανάσταση των κοινωνικών δικτύων και της άμεσης, αλλά δυστυχώς αποκλειστικά ηλεκτρονικής, επαφής κι επικοινωνίας.

Σελίδα 1 από 66
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.