Τελευταίες Ειδήσεις

Η ενημέρωση στο Star Κεντρικής Ελλάδας δεν σταματά ποτέ. Ούτε βέβαια η αθλητική ενημέρωση. Μετά από ένα εντυπωσιακό σε θέαμα τηλεοπτικό καλοκαίρι στο Star Κεντρικής Ελλάδας με ERC, Silk Way Rally και Beach Volley Action, έρχεται η νέα αθλητική σαιζόν 2017-18 με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα αθλητικά δρώμενα της Στερεάς Ελλάδας.

 Επίκεντρο της ενημέρωσης η αρχαιότερη αθλητική εκπομπή της περιφερειακής τηλεόρασης, τα 90' χωρίς καθυστερήσεις που κάνουν πρεμιέρα απόψε στις 23.30 (λόγω του αγώνα της εθνικής με το Βέλγιο), αλλά από την επόμενη Κυριακή και κάθε Κυριακή θα αρχίζει στις 21.45.

   Στο τιμόνι της εκπομπής ο Θανάσης Περιβολιώτης, πλαισιωμένος από την πιο δυνατή ομάδα αθλητικών συντακτών: Γιώργος Καραγιάννης, Γιάννης Τσιάντης, Βαγγέλης Ζαγκώτσης, Γιώργος Γιώτας.

 

  Στο αθλητικό τμήμα του Star Κεντρικής Ελλάδας εντάχθηκε ο έμπειρος Δημήτρης Σωτηρόπουλος που αναλαμβάνει το ρεπορτάζ του Λεβαδειακού και της Βοιωτίας γενικότερα.

  Η αθλητική ενημέρωση είναι συνεχής τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο, μέσα από την μοναδική αθλητική ιστοσελίδα με αποκλειστικά τοπική αθλητική ενημέρωση, το starsports.gr.

 Η χρονιά αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους και τους τηλεθεατές, με Λαμία και Λεβαδειακό στην Superleague, Κύμη στην Basketleague και Ηρακλής Χαλκίδας στην Volleyleague, με πολλές ομάδες στην Γ΄εθνική ποδοσφαίρου και όπως πάντα με το τοπικό ποδόσφαιρο και όλα τα άλλα αθλήματα και πρωταθλήματα της περιφέρειάς μας, να έχουν αποκλειστικά τηλεοπτική στέγη στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.