Τελευταίες Ειδήσεις

ethniki slovakiasΟ Πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, πρόκειται να υποβάλει σήμερα έγγραφη διαμαρτυρία στην UEFA, για τον τρόπο αποκλεισμού της εθνικής -21 από την συνέχεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που γίνεται στην Πολωνία.


Με την ήττα (1-0) της Γερμανίας από την Ιταλία, οι Σλοβάκοι έχασαν την δεύτερη θέση και, ως εκ τούτου, έμειναν εκτός ημιτελικών της διοργάνωσης. Η Ιταλία βρέθηκε στην πρώτη θέση και τους Γερμανούς, παρά τη δεύτερη θέση στον όμιλο, να εξασφαλίζουν, επίσης, θέση στους ημιτελικούς, αφού επωφελήθηκαν από την καλύτερη διαφορά τερμάτων (5-1 έναντι 6-3 των Σλοβάκων).
«Ο Πρωθυπουργός είναι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο η εθνική μας έμεινε έξω από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Γερμανίας με την Ιταλία και ο τρόπος που παιζόταν ο αγώνας εγείρει σοβαρές αμφιβολίες για την παρουσία του πνεύματος του ευ αγωνίζεσθαι. Έτσι θα σταλεί επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της UEFA», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.