Τελευταίες Ειδήσεις

lotosFLASH SERVICE Α ΕΛΛ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ημερομηνία: 3/6/2017

Ημέρα: Πρώτη

Service: Α

Flash N°: 6B

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Γιώργος - ΜΑΧΑΙΡΑΣ Λεωνίδας SKODA Fabia R5

«Το πρωί ήταν κακό. Στην πρώτη ΕΔ δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Στο κατηφορικό κομμάτι έσβησε ο κινητήρας, χάσαμε κάποιο χρόνο, κατόπιν πέσαμε στη σκόνη του προπορευόμενου. Στη συνέχεια, στην απλή διαδρομή, κάναμε ένα λάθος, με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε να αλλάξουμε ελαστικά. Γνωρίζαμε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά είχαμε ένα μικρό τουμπάρισμα. Ένα από τα προβλήματά μας είναι ότι ακόμη καθαρίζουμε το δρόμο, γιατί τα αυτοκίνητα μπροστά έχουν τελείως διαφορετικές γραμμές».

ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ Αλέξανδρος - GIRAUDET Denis CITROEN DS3

«Ήταν ένα απολαυστικό πρωινό. Ξεκινήσαμε γρήγορα, όμως γράφτηκαν οι χρόνοι μετά το τέλος της ΕΔ1 και νομίζαμε ότι ήμασταν πρώτοι. Έτσι, στην ΕΔ2 μειώσαμε ρυθμό, όμως μάθαμε ότι οι χρόνοι ήταν λάθος, οπότε τελικά χάσαμε χρόνο. Δε μας πειράζει, είμαστε ευχαριστημένοι με το αυτοκίνητο και τον αγώνα έως τώρα».

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Σωκράτης - ΔΗΜΟΣ Χάρης SKODA Fabia R5

«Θα ακολουθήσουμε τον ίδιο ρυθμό, καθώς αισθάνομαι ότι χρειάζεται να μάθω το αυτοκίνητο περισσότερο. Στα κλειστά κομμάτια χάνω χρόνο, αφού δεν το ξέρω αρκετά καλά. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε πιο γρήγορα σήμερα. Χρειάζομαι εξοικείωση με το αυτοκίνητο, ώστε να πάω ταχύτερα αύριο».

ΧΑΛΚΙΑΣ Ευθύμιος - ΚΟΝΤΟΣ Κωνσταντίνος MITSUBISHI Lancer EVO X

«Με ενδιαφέρει να μάθω το αυτοκίνητο. Πηγαίνουμε συνεχώς καλύτερα. Στην ΕΔ1, στα τελευταία 5 χλμ., βγάλαμε το anti-lag, καθώς μας άναψε η ένδειξη πίεσης λαδιού. Τελικά το αυτοκίνητο μου αρέσει, βρισκόμαστε σε στάδιο εκμάθησης».

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ Ιωάννης - ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ Χρήστος MITSUBISHI Lancer EVO X

Εγκατέλειψε πριν από την ΕΔ1, λόγω προβλήματος στο σύστημα τροφοδοσίας.

ΠΑΝΤΕΛΗ Πέτρος - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κυπριανός MITSUBISHI Lancer EVO IX

«Στις ΕΔ2 και ΕΔ3 το αυτοκίνητο ανέβασε θερμοκρασία και ταλαιπωρηθήκαμε. Όμως όλα καλά, αφού είμαστε εδώ».

ΚΑΡΕΛΛΗΣ Χρυσόστομος - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ Ηλίας PEUGEOT 208 VTI R2

«Χάσαμε χρόνο στην πρώτη ειδική, καθώς είχαμε λάστιχο το οποίο και αλλάξαμε μέσα στην ειδική. Έπειτα βρεθήκαμε στη σκόνη του προπορευόμενου αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπούμε με καθυστέρηση στη 2η ε.δ., και πήραμε ποινή 10 δευτερολέπτων. Κατά τα άλλα κάναμε λάθος επιλογή ελαστικών, καθώς τα πίσω είναι πολύ μαλακά. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό.»

ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ Λευτέρης - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Μιχάλης MITSUBISHI Lancer EVO IX

«Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτικός, καθώς το αυτοκίνητο δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Άλλαξα λίγο το setup και ήρθε περισσότερο στα μέτρα μας. Είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς ακόμη είμαστε στο μισό της πρώτης μέρας, και ο αγώνας έχει πολύ δρόμο ακόμα».

ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ Ιωάννης - ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος MITSUBISHI EVO VI

«Όλα καλά. Αντιμετωπίζαμε κάποια μικρά προβλήματα, όπως ένα κλατάρισμα στα τελευταία 800 μ. της πρώτης ειδικής, ενώ στην ίδια μας έσβησε και ο κινητήρας. Αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι».

"SIMETRA" - ΠΑΛΛΑΣ Αποστόλης MITSUBISHI Lancer EVO IX

Εγκατέλειψαν στην 1η ε.δ. από πρόβλημα στα φρένα.

ΤΖΕΜΟΣ Κωνσταντίνος - ΣΑΪΝΗΣ Δημήτρης MITSUBISHI Lancer EVO VIII

«Όλα καλά. Δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Προσέχουμε στα σκληρά κομμάτια και πιέζουμε όπου μπορούμε. Γενικά, οι ειδικές είναι καλές.

ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ Ιωάννης - ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ Ευάγγελος FORD Escort RS2000 ΜΚΙΙ

«Στην πρώτη ε.δ. ο κινητήρας ρετάριζε, αλλά στις επόμενες δεν είχαμε πρόβλημα. Η 2η ε.δ. ήταν πιο καθαρή, όπως την ξέρουμε».

ΜΕΛΕΝΙΟΣ Δημήτρης - ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ Βασίλης RENAULT Clio R3 Maxi

«Στις δύο πρώτες ειδικές γλιστρούσαμε πολύ, αλλά φαντάζομαι θα είναι το ίδιο για όλους. Στην 3η πιέσαμε περισσότερο και συνεχίσαμε χωρίς πρόβλημα».

ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ Σάββας - ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ Μάριος PEUGEOT 206 XS

«Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τον κινητήρα και προσπαθούμε να έχουμε έναν καλό ρυθμό. Αλλά προσπαθώντας ταυτόχρονα να αντέξει το αυτοκίνητο, αφού δεν έχουμε πίεση λαδιού. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο σέρβις.»

Rally Acropolis Poster 2017 sponsors new

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.