Τελευταίες Ειδήσεις

rali

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ


MAGALHAES Bruno - MAGALHAES Hugo SKODA Fabia R5
«Θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλό ράλλυ, χωρίς λάθη, και να πάρω μπόλικους βαθμούς. Οι άλλοι οδηγοί διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά θα προσπαθήσουμε να φερθούμε έξυπνα, να αποφύγουμε τα προβλήματα και να πάρουμε το μέγιστο δυνατό σε βαθμούς».

KAJETANOWICZ Kajetan - BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5
«Το σχέδιο για το ράλλυ είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Εννοώ ότι έχω αυτοπεποίθηση και καλή αίσθηση με το αυτοκίνητο. Ασφαλώς θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

AL-ATTIYAH Nasser - BAUMEL Matthieu FORD Fiesta R5
«Eίναι πάντα ωραία να βρίσκεσαι στο Ράλλυ Ακρόπολις. Ο αγώνας έχει όμορφες, σκληρές διαδρομές. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, και αν μπορέσουμε θα νικήσουμε».

GRYAZIN Nikolay - FEDOROV Yaroslav SKODA Fabia R5
«Είναι ένα ράλλυ που απαιτεί εμπειρία. Κάποιες φορές θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε, και θα δούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε την εμπειρία, αλλά θα πιέσω και θα δούμε τι θα γίνει».

BOSTANCI Murat - VATANSEVER Onur FORD FIESTA R5
«Στόχος είναι να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα, γιατί οι οδηγοί είναι πραγματικά καλοί. Ο Kajito είναι ο πρωταθλητής, ο Nasser είναι πολύ έμπειρος, ο Nikolay πολύ γρήγορος -όπως είδατε στην κατατακτήρια δοκιμή- και ο Bruno είναι ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος. Είναι τέσσερις πολύ γρήγοροι οδηγοί, για αυτό και ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πεντάδα. Το σημαντικότερο είναι ο τερματισμός, γιατί τρέχουμε στο Ακρόπολις».

GRZYB Grzegorz - WROBEL Jakub SKODA Fabia R5
«Σίγουρα θέλουμε να τερματίσουμε, αλλά από την άλλη θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε σε κάποιες ειδικές, ώστε να αναμετρηθούμε με τους υπόλοιπους οδηγούς».

TLUSTAK Antonin - VYBIRAL Ivo SKODA Fabia R5
«Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι δύσκολο και με υψηλές θερμοκρασίες. Ελπίζουμε να μην έχουμε προβλήματα και ότι δε θα βρέξει. Στο Ράλλυ Ακρόπολις το σημαντικότερο είναι να φτάσεις στον τερματισμό».

VON THURN UND TAXIS Albert - DEGANDT Bjorn SKODA Fabia R5
«Θα είμαστε χαρούμενοι αν είμαστε σε θέση να τερματίσουμε ανάμεσα στα R5, και ίσως όχι ως τελευταίοι. Είμαι νεοφερμένος εδώ, παρόλο που έχω έμπειρο συνοδηγό. Πρέπει να παραμείνω ταπεινός. Κάναμε καλές αναγνωρίσεις, οπότε ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά είναι σημαντικός ο τερματισμός, ώστε να επιστρέψουμε πιο έμπειροι του χρόνου».

PHILIPPEDES George - MAHAERAS Leonidas SKODA Fabia R5
«Είμαστε πολύ χαλαροί και ευχαριστημένοι. Σιγά σιγά αποκτούμε την απαιτούμενη αίσθηση. Περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή μέρα. Δε θα κοιτάμε καθόλου χρόνους μέχρι το πρώτο σέρβις, και μετά θα δούμε».

TIBOR Erdi Junior - PAPP Gyorgy MITSUBISHI Lancer EVO X
«Θα προσπαθήσω να κερδίσω στην κατηγορία μου. Την πρώτη φορά στην κατατακτήρια ήταν καλά, διαπιστώσαμε ότι είμαστε δυνατοί, αλλά περιμένουμε σκληρή μάχη με τους ανταγωνιστές μας».

REMENNIK Sergei - ROZIN Mark MITSUBISHI Lancer EVO X
«Αισθάνομαι ενθουσιασμένος, η εκκίνηση ενός αγώνα είναι πάντα συναρπαστική. Στόχος είναι ο τερματισμός, μάλλον είναι λάθος να πιέσεις πολύ. Βέβαια, θέλουμε να νικήσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να μην πιέσουμε υπερβολικά, γιατί πρόκειται για ένα δύσκολο ράλλυ».

MELEGARI Zelindo - BARONE Maurizio MITSUBISHI Lancer EVO IX
«Έχουμε καλή αίσθηση με το αυτοκίνητο, χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοπεποίθηση, γιατί ο τελευταίος μας αγώνας ήταν πριν από δύο μήνες, με Evo X. Προτιμώ το Εvo IX, και το τελευταίο ράλλυ που έκανα με Evo IX ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το Ράλλυ είναι μεγάλο».

BANAZ Bugra - ERDENER Burak FORD Fiesta R2
«Νιώθω καλά, γιατί γνωρίζω τις ειδικές από πέρσι. Μου αρέσουν οι συνθήκες, εκτός από την Ελάτεια. Το σχέδιο είναι να τερματίσουμε, γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς για την ομάδα. Φυσικά θα θέλαμε να είμαστε πρώτοι, οπότε θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε ταχύτητα και ασφάλεια».

TSOULOFTAS Alexandros - GIRAUDET Denis CITROEN DS3
«Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω εκτός Κύπρου, πρώτη με το συγκεκριμένη αυτοκίνητο και με τον Denis ως συνοδηγό. Στόχος είναι ο τερματισμός, καθώς συμμετέχουμε καθαρά για την εμπειρία και για να προετοιμαστούμε για επόμενους αγώνες».

TSOLAKIDIS Socratis - DIMOS Haris SKODA Fabia R5
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην εκκίνηση του Ακρόπολις, και ανυπομονώ. Στόχος μας είναι να πάμε γρήγορα και να ευχαριστηθούμε. Το αυτοκίνητο είναι καλό και, από εκεί και πέρα, τα πάντα εξαρτώνται από εμάς».

HALKIAS Efthimios - KONTOS Konstantinos MITSUBISHI Lancer EVO X
«Αυτός ο αγώνας είναι μια γιορτή για εμάς. Από μικροί περιμέναμε να κάνουμε κοπάνα από το σχολείο για να δούμε τον αγώνα. Είναι φοβερό ότι πλέον τρέχουμε, αυτό νομίζω ότι αρκεί».

ANAGNOSTAKOS Ioannis - BAKLORIS Christos MITSUBISHI Lancer EVO X
«Στόχος μας είναι να ευχαριστηθούμε τον αγώνα, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός φέτος. Είχαμε ορισμένα θέματα που τα λύσαμε, και ελπίζουμε σε έναν καλό αγώνα».

PANTELI Petros - CHRISTODOULOU Kyprianos MITSUBISHI Lancer EVO IX
«Το Ακρόπολις είναι πάντα ένας μεγάλος αγώνας, οπότε στόχος μας είναι αρχικά να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

KARELLIS Chrysostomos - PANAYIOTOUNIS Elias PEUGEOT 208 VTI R2
«Το συναίσθημα είναι εξαιρετικό, να ζω τέτοιες στιγμές στην πόλη μου. Έχουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, οπότε καλύτερα δε γίνεται. Στόχος μας είναι ο τερματισμός και μια αξιοπρεπής εμφάνιση».

Rally Acropolis Poster 2017 sponsors new 2

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.