Τελευταίες Ειδήσεις

acro header 2017Διαβάστε στη συνέχεια τις δηλώσεις των οδηγών μετά την ολοκλήρωση της κατακτήριας ειδικής διαδρομής

MAGALHAES Bruno - MAGALHAES Hugo SKODA Fabia R5 «Ήταν εντάξει, δεν πιέσαμε πολύ. Προσπάθησα να είμαι προσεκτικός, το αυτοκίνητο είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ράλλυ».

KAJETANOWICZ Kajetan - BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5 «Έχουμε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, καλό προαίσθημα, και ελπίζω να το διασκεδάσουμε».

AL-ATTIYAH Nasser - BAUMEL Matthieu FORD Fiesta R5 «Δεν πήραμε ρίσκα. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αύριο θα είναι μια διαφορετική μέρα. Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα».

GRYAZIN Nikolay - FEDOROV Yaroslav SKODA Fabia R5 «Η πρόσφυση δεν ήταν καλή. Κατά τα άλλα, όλα καλά».

BOSTANCI Murat - VATANSEVER Onur FORD FIESTA R5 «Eίμαι ευχαριστημένος με το στήσιμο του αυτοκινήτου. Έχασα αρκετό χρόνο σε δύο στροφές. Λογικά πρέπει να είμαι μέσα στην πρώτη πεντάδα».

GRZYB Grzegorz - WROBEL Jakub SKODA Fabia R5 «Ωραία ειδική. Δεν είναι η κλασική, δύσκολη και σκληρή ειδική του Ακρόπολις».

VON THURN UND TAXIS Albert - DEGANDT Bjorn SKODA Fabia R5 «Ήταν διασκεδαστικό. Είναι δύσκολο να πας γρήγορα. Είναι τελείως διαφορετικό. Θα πάμε βήμα βήμα. Θα μάθουμε πολλά αυτό το σαββατοκύριακο».

PHILIPPEDES George - MAHAERAS Leonidas SKODA Fabia R5 «Προσπαθούμε να συνηθίσουμε το αυτοκίνητο. Δεν μπορούμε ακόμη να πιέσουμε».

TIBOR Erdi Junior - PAPP Gyorgy MITSUBISHI Lancer EVO X «Είναι ΟΚ, προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Θα προσπαθήσω να κερδίσω την κατηγορία μου».

REMENNIK Sergei - ROZIN Mark MITSUBISHI Lancer EVO X «Είναι πιο εύκολο από την άσφαλτο, παρ' όλα αυτά είναι περίπλοκο. Γλιστράει πολύ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

MELEGARI Zelindo - BARONE Maurizio MITSUBISHI Lancer EVO IX «Είναι πολύ δύσκολο, έχει πολλή ζέστη. Ωραίο ράλλυ».

BANAZ Bugra - ERDENER Burak FORD Fiesta R2 «Λίγο γλιστερή, αλλά διασκεδαστική ειδική. Προτεραιότητά μας είναι να τερματίσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την κατηγορία».

OZDEMIR Umit Can - MEMISYAZICI Batuhan FORD Fiesta R2 «Λίγο γλιστερή, αλλά είναι ωραίο που βρισκόμαστε εδώ. Γνωρίζουμε τις ειδικές. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

TOKTAS Ismet - BOSTANCI Sedat FORD Fiesta R2 «Καλή, γρήγορη ειδική. Λίγο γλιστερή. Μου άρεσε. Ελπίζουμε σε ένα καλό ράλλυ».

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Nikolay Gryazin πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην κατατακτήρια ε.δ., και θα επιλέξει πρώτος τη σειρά εκκίνησής του για το πρώτο σκέλος του αγώνα. Ο Kajetan Kajetanowicz κατετάγη δεύτερος και ο επικεφαλής της βαθμολογίας στο ERC, Bruno Magalhaes, έκανε τον τρίτο χρόνο. Η επιλογή της σειράς εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί στο service park στις 14:00.

Rally Acropolis Poster 2017 sponsors new

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.