Τελευταίες Ειδήσεις

4Με πάνω από 300 συμμετοχές, ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής, πλούσιο θέαμα και πολλούς επισκέπτες ολοκληρώθηκε στην Παύλιανη το ITI EPIC 2017, το οποίο ίσως αποτέλεσε την καλύτερη διοργάνωση στα 7 χρόνια του θεσμού!

Ο αγώνας για άλλη μία χρονιά είναι ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα παρότι είναι αρκετά απαιτητικός και σκληρός αγώνας!
Πλήθος κόσμου πλημύρισε το χωριό της Παύλιανης την ώρα της εκκίνησης στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, η εκκίνηση ήταν πανηγυρική και δόθηκε από τον αντιδήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Λάμπρου. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε τρείς διαδρομές 57, 35 και 20 χιλιομέτρων με την διαδρομή των 57 να αποτελεί κορυφαία πρόκληση με τα 2030 μέτρα θετικής υψομετρικής και τα εντυπωσιακά περάσματα δίπλα στο φαράγγι του Γοργοποτάμου που καθηλώνουν!
Η σήμανση και η εξυπηρέτηση των αθλητών από τους 5 σταθμούς ανεφοδιασμού χαρακτηρίστηκε άριστη, σε συνδυασμό με τις μοναδικές διαδρομές δημιούργησαν ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες! Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός και έντονος, με κάποιους από τους αθλητές να πιέζουν στο όριο. Αυτό έφερε και κάποιες πτώσεις με λίγους τραυματισμούς οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα σε συνεργασία και με τη ΛΕΚ Στερεάς Ελλάδας, αλλά και με τη συνδρομή του Εκαβ Λαμίας.
Μεγάλος νικητής στη διαδρομή των 57 χιλιομέτρων αναδείχθηκε ο Θοδωρής Πετρίδης που παρέλαβε και το μεγάλο έπαθλο του αγώνα, ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Plewa Aneta.
Τέλος για την παραμονή του αγώνα σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λαμιέων που αποτελεί τον κύριο υποστηρικτή του αγώνα, την Τοπική Κοινότητα Παύλιανης για την εξαιρετική συνεργασία και φυσικά όλους τους μεγάλους χορηγούς που έδωσαν το κάτι παραπάνω στη διοργάνωση!

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.