Τελευταίες Ειδήσεις

Το πρώτο και μακροβιότερο (2006) τηλεοπτικό show μαχητών, το No Limits επιστρέφει το Σάββατο 10 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας (Περιστέρι), στην 29η έκδοσή του, με αγωνιστική κάρτα που θα γράψει ιστορία!

Ο μαχητής σύμβολο για πολλά χρόνια του θεσμού, κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου στο Muay Thai, King of the Ring, Σταμάτης Μπιτάκος (38 χρόνων), μετά από 25 χρόνια και καταξιωμένη καριέρα σε Ελλάδα και Εξωτερικό (Αυστραλία, Τουρκία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ταϋλάνδη, Κύπρο, Ελβετία) με μάχες σε κατάμεστες Ολυμπιακές αρένες και συμμετοχές σε υψηλής τηλεθέασης τηλεοπτικές παραγωγές εξωτερικού, ''κρεμάει γάντια'' και δίνει, για το κοινό που τον αγαπάει και τον στηρίζει, τον τελευταίο του αγώνα!

Για την αγωνιστική του ''αυλαία'' και αντίθετα με ότι συνηθίζεται , προκάλεσε και ο ίδιος ζήτησε, τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή της κατηγορίας και μικρότερό του 13 χρόνια , με καταγωγή από την Αλβανία , αλλά μεγαλωμένο στην Ελλάδα, Φλοριάν Μάρκου (25 χρόνων), κάτοχο διεθνών τίτλων στο Kick Boxing και ιδιαίτερα προβεβλημένο στο παρελθόν από το No Limits αλλά και νικηφόρους αγώνες του σε Αυστρία, Ολλανδία, Γερμανία, Σλοβακία, Σλοβενία κ.α.

Πρόκειται για τα δύο πιο 'καυτά' ονόματα εν ενεργεία μαχητών και για μια τεράστια σύγκρουση ...ένδοξου παρελθόντος με λαμπερού και πολλά υποσχόμενου μέλλοντος! Επιπλέον - και καθοριστικό για την έκβαση - θα συγκρουστούν δύο διαφορετικά στυλ , το Muay Thai (Μπιτάκος) με το Kick Boxing (Μάρκου) που θα συναντηθούν στους κανόνες των MMA (Mixed Martial Arts) όχι σε Ring αλλά μέσα στο Οκτάγωνο Κλουβί(Cage)!!

Τη συγκεκριμένη μάχη αναμένουν με ανεπανάληπτο ενδιαφέρον, χιλιάδες θεατές, όπως και τους υπόλοιπους κορυφαίους αγώνες:

Στο co main event (Κ-1) , ο δημοφιλής και πάντα εντυπωσιακών ψυχικών αποθεμάτων μαχητής Γιάννης Μανωλάς, θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο και με πολλές νίκες στην κατηγορία, Πέτρο Σκαφιά, μάχη που ζήτησε το φιλοθεάμων κοινό, διεκδικώντας τη ζώνη του θεσμού.

Ο πολύ δυνατός, αξιόμαχος και γνωστός από τη συμμετοχή του στο No Limits και σε διεθνή promotion, Μάριος Μπλάνας, θα αντιμετωπίσει σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι (Κ-1), τον εξαιρετικό και απρόβλεπτο Στέφανο Κωνσταντελόπουλο (εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών και στην κορυφαία αλυσίδα στο χώρο του Fitness Yava).

Στο στυλ του MMA,αντιμέτωποι θα βρεθούν ο πρωταθλητής με το πιο γρήγορο (7sec) kmock out , Αλέξης Ναστούλης , με το Χρήστο Λασκαρίδη, από τα κορυφαία ονόματα του ΜΜΑ στην Ελλάδα, στην πυγμαχία επιστρέφει ένα μεγάλο όνομα από την Καβάλα, ο Νεκτάριος Ουζούνης που θα αγωνιστεί ενάντια στον πολλά υποσχόμενο Enio Dimo, όπως και ο εκπληκτικός Γιάννης Μπιρμπίλη (Λάρισα), απέναντι στον Άγγελο Resvani.

Ακόμα μια αμφίρροπη μάχη στο οκτάγωνο θα είναι και αυτή μεταξύ του Κύπριου, Στέφανου Μανώλη και του Νίκου Χατζησάββα στο στυλ των ΜΜΑ.

Την κάρτα θα κοσμήσουν και νέα ταλέντα, εκπροσωπώντας το Μέλλον του δυναμικού αθλητισμού, όπως οι Δημήτρης Πελουμπής, Δημήτρης Σαϊνόπουλος, Παναγιώτης Ζησιμόπουλος, Βαλεντίνος Αστεριάδης, Λάμπρος Γαλάντης κ.α.

Η διοργάνωση όπως πάντα επιφυλάσσει πλούσιο θέματα και σε φωτορυθμικά, μουσική, video wall, πολλές εκπλήξεις, κληρώσεις, πλούσια δώρα .

Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που εκπροσωπεί έντεκα χρόνια τώρα το No Limits, η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου, αποφάσισε να αφιερώσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση στα θύματα των τροχαίων και παράλληλα με τη διοργάνωση, σε συνεργασία με Ινστιτούτα Οδικής Ασφάλειας, θα τρέξει καμπάνια ενημέρωσης οδικής συμπεριφοράς , που τόσο τη χρειάζονται οι νέοι της χώρας μας, που διατηρεί πρωτιά σε θανάτους από τροχαία! Το μήνυμα της καμπάνιας, παραφράζοντας την επωνυμία της διοργάνωσης , θα είναι: Driving... Limits (οδηγώντας με όρια).

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, του Βυζαντινού Γυμναστικού Συλλόγου και της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ.

Η συνέντευξη Τύπου για το No Limits «Past vs Future»

{media id=17813,layout=solo}

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.